Vacature Docent Engels in Utrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2022-01-04 04-01-2022
Sluitingsdatum
3-2-2022
Met ingang van
2022-01-04
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
32
Omschrijving

Als Docent Engels kom je terecht op een prachtige moderne school, gelegen in Amsterdam West. Met het OV is de school perfect te bereiken, op loopafstand van station Lelylaan. Ter vervanging van een langdurig zieke collega ga jij aan de slag, bij voorkeur voor 0,8 FTE. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie, maar een verlenging is zeker niet uitgesloten! Je spreekt zelf vloeiend Nederlands, je zult je lessen Engels namelijk in het Nederlands geven.

wat bieden wij jou
 • inschaling volgens cao VO
 • Tijdelijk, ter vervanging van ziekte
 • eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding cao vo
 • 0,8 FTE
 • Amsterdam West
 • Moderne school
wie ben jij

Jij weet als geen ander dat een goede klik met de leerlingen heel belangrijk is. Met vmbo leerlingen van verschillende niveaus weet jij dit contact goed te leggen. Ook didactisch ben je sterk en je bent daardoor in staat om eventuele achterstanden in te lopen. Je creeert een vertrouwensband en bouwt een goede relatie op met je leerlingen. Je krijgt veel voldoening als leerlingen beter in hun vel zitten en daardoor hun talenten verder kunnen gaan ontwikkelen.

 • Bijvoorkeur beschik jij over je lesbevoegdheid voor het vak Engels
 • Je spreekt zelf vloeiend Nederlands en kunt jouw lessen ook in het Nederlands geven
wat ga je doen

Als Docent Engels geef je les aan alle leerlingen van het vmbo. Deze leerlingen spreken zelf onvoldoende Engels om jouw lessen ook in het Engels te kunnen geven. De voertaal is daarom Nederlands. Het is daarom belangrijk dat jij vloeiend Nederlands spreekt. Bij voorkeur ben jij beschikbaar voor 0,8 FTE. Iets meer of minder is ook bespreekbaar.

waar ga je werken

Deze moderne school gelegen in Amsterdam Nieuw-West biedt leerlingen een vmbo-basis of kader leerweg aan in combinatie met een MBO niveau 2 opleiding. Deze school gaat uit van ieders kwaliteit en motivatie. Leerlingen moeten zich optimaal kunnen ontwikkelen! Vanuit een professionele organisatie met een duidelijke onderwijsvisie leren en werken zij samen om onderwijs op maat te bieden. Deze leerlingen kunnen in een doorgaande leerroute en eigen leertempo een startkwalificatie behalen in de richting Economie & Ondernemen, Zorg & Welzijn en Sport & Bewegen. Deze school heeft circa 550 leerlingen, waarvan het merendeel een basisberoepsgerichte leerweg volgt.

Verder biedt Randstad Onderwijs jou graag het volgende:

 • Goede arbeidsvoorwaarden; een salaris conform de vo cao, eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantiegeld (8,33%)
 • Jouw ontwikkeling staat centraal; er zijn diverse gratis trainingen en webinars die jaarlijks worden aangeboden
 • Aandacht voor jouw persoonlijke groei; bij Randstad heb je altijd één vast aanspreekpunt met veel expertise in het onderwijs waarbij je terecht kunt voor alle vragen
 • Na deze opdracht bemiddelen wij jou binnen Randstad Onderwijs graag verder naar een andere (vaste) baan naar jouw wens!
sollicitatie

Herken jij jezelf in de bovenstaande tekst en breng jij de benodigde kennis en ervaring met het onderwijs met je mee? Dan hopen we heel graag met je in contact te komen! Laat je gegevens dan direct met één druk op de knop achter. Heb je nog vragen? Bel/app dan gerust met Tess van Randstad Onderwijs via 0627320958.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
5087.00

Over Randstad Onderwijs

Naam school
Adres
Reactorweg 47 , 3542AD Utrecht Utrecht
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Niveau
pro, lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Bij Randstad hebben we altijd een breed aanbod aan onderwijs vacatures. De onderwijsspecialisten zijn dagelijks opzoek naar de optimale match tussen school en docent. Zo bieden wij bijvoorbeeld vaak vacatures voor docenten Nederlands, Engels en Wiskunde. Daarbij zijn ook andere vakken zoals Economie, Natuur en Scheikunde, Verpleegkunde en Techniek vakken waarvoor er vaak mooie vacatures openstaan.

Goede docenten zijn bij Randstad aan het juiste adres vanwege het diverse vacature aanbod door het hele land en vanwege de onderwijs specialisten die elke docent van persoonlijk advies voorzien en samen met hem of haar opzoek gaan naar de school die het beste past. Ben jij opgeleid als docent en ben je benieuwd naar wat de markt op het gebied van Onderwijs te bieden heeft? Schrijf je dan in bij Randstad Onderwijs zodat wij jou kunnen bereiken als wij een perfect passende baan voor jou hebben gevonden.
Bijzonderheden
Randstad Onderwijs helpt jou graag aan jouw ideale baan in het onderwijs. Ook kun je bij ons terecht voor opleidingen om vervolgens aan de slag te gaan als docent.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.