Vacature Leerkracht groep 8 in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 8 
Datum online
2021-12-27 27-12-2021
Sluitingsdatum
17-7-2022
Met ingang van
Per direct
Omschrijving
# Finlandia

Wij zijn dringend op zoek naar een parttime groepsleerkracht voor groep 8.

.Basisschool Finlandia is met ingang van eind januari, op zoek naar een leerkracht . Onze huidige leerkracht heeft er voor gekozen om anderhalve dag minder te werken.

Basisschool Finlandia is een kleine school in de wijk Oud- Mathenesse. Een fijne wijk die dicht tegen Schiedam aan ligt. Op dit moment bezoeken 130 leerlingen onze school. We hebben met elkaar de ambitie om Finlandia op de kaart te zetten en te groeien naar zo’n 180 leerlingen.

Om onze kinderen goed onderwijs te bieden, hebben we een zeer gemotiveerd team. We werken er met elkaar hard aan het beste uit ieder kind te halen en ze alle mogelijkheden te geven die er zijn. Als school doen we mee aan diverse projecten om meer te bieden dat alleen maar taal ,rekenen en lezen. We hebben vakdocenten van de SKVR, een deel van de kinderen doet mee aan het project Campus NL en ga zo maar door.

Ben jij de persoon die mee wil bouwen aan de toekomst van de kinderen van onze school en ons team 1 ½ dag in de week te versterken?

kijk dan op onze website www.obs-finlandia.nl

Solliciteer dan op deze baan en kom ons team versterken. Stuur je cv en motivatie op via de button op de Boor site naar ons op en wij zullen je uitnodigen voor een gesprek. Wil je meer weten over de school, kijk dan op onze website of bel met Barbera Everaars, waarnemend directeur. 06-13837838

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Een PABO bevoegdheid - Een actieve bijdrage aan de verdere doorontwikkeling van onze school
Functie-eisen
- Focus op de kernvakken
- Zin om mee te denken en te ontwikkelen op schoolniveau
- Een lerende en samenwerkende houding om onze leerlingen dat te bieden wat ze nodig hebben

Over Finlandia 

Naam school
Adres
Brigantijnstraat 46 , 3028HH Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving
In totaal heeft BOOR zo'n 75 openbare scholen in het (speciaal) basisonderwijs, het (voortgezet) speciaal onderwijs en het voortgezet onderwijs in Rotterdam en omgeving. Iedere school heeft zijn eigen profiel en karakter. Dit betekent dat wij voor ieder kind een passende school hebben. Wij vergroten de kansen van onze leerlingen in Rotterdam en omgeving. Dit doen wij door niet alleen te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Een stevige basiskennis van taal en rekenen en goede sociale vaardigheden zijn hierbij onmisbaar. De fundamentele rechten en plichten van kinderen nemen bij ons een bijzondere plaats in en met name het Verdrag inzake de rechten van het kind. Kinderen hebben recht op een zorgzame samenleving die naar ze om kijkt, voor ze zorgt en optimale kansen biedt. Kinderen hebben naast deze rechten ook plichten. Bij ons betekent dit dat zij medeverantwoordelijk zijn voor hun leerproces. Op basis van de identiteit en kernwaarden stelt BOOR grenzen aan gedrag van leerlingen en hun ouders. Wij leren onze leerlingen om betrokken te zijn bij de wereld om hen heen. Zo worden de leerlingen wereldburgers en zien zij dat verschillen tussen mensen kansen zijn en geen bedreiging. Respect is daarom een belangrijke waarde binnen onze scholen. De leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige positie in de maatschappij waarbij zij zelf verantwoordelijkheid kunnen dragen. Om dit te bewerkstelligen werkt BOOR nauw samen met maatschappelijke partners die betrokken zijn bij de ontwikkeling van kinderen. Onze scholen zijn een uitdagende leeromgeving. Ook stimuleren wij dat onze scholen een ontmoetingsplaats vormen voor ouders, wijkbewoners en maatschappelijke instanties. De medewerkers op onze scholen zijn professionals en geven leiding aan het ontwikkelingsproces van de leerlingen. BOOR creëert een omgeving waar medewerkers zich maximaal kunnen richten op de talentontwikkeling van de kinderen. Zij maken het verschil voor de ontwikkelingskansen van kinderen. Daarom investeren wij in hun professionaliteit, gezondheid, welzijn en betrokkenheid. Wij vinden het erg belangrijk dat de kwaliteit van het onderwijs zo hoog mogelijk is. Daarom is er een kwaliteitsprofiel opgesteld voor de scholen. De scholen werken daarmee voortdurend en gestructureerd aan de kwaliteit van het onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.