Vacature Hoofd Personeelszaken in Ermelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Hoofd Personeelszaken 
Datum online
2021-12-23 23-12-2021
Sluitingsdatum
30-1-2022
Met ingang van
20-03-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
De middelbare schooltijd is een periode die iedereen goed bijblijft. Waar je vroeger niets begreep van sommige leraren kan je daar nu, als volwassene, op een hele andere manier tegenaan kijken. Wil jij ervoor zorgen dat er voor iedere klas een goede docent staat en dat zij de perfecte randvoorwaarden hebben om hun werk uit te voeren? Dan is de vacature Hoofd Personeelszaken iets voor jou!

Voor het Christelijk College Groevenbeek in Ermelo en Putten zoeken wij een Hoofd Personeelszaken voor 32-40 uur per week. Het betreft een vervanging in verband met zwangerschapsverlof. De vervanging loopt van half maart tot de zomervakantie. In deze functie geef je leiding aan de afdeling Personeelszaken en ben je eindverantwoordelijk voor de personeels- en salarisadministratie voor onze organisatie met ruim 400 medewerkers. Hiernaast ben je een belangrijke sparringpartner voor de bestuurder en de directie.

In deze functie wisselen verschillende aspecten van HR zich af en heb jij als Hoofd Personeelszaken een informerende, strategische en adviserende rol. Hiernaast richten jouw werkzaamheden zich op de volgende gebieden:
 • Je bent verantwoordelijk voor de employer branding van onze organisatie: per vacature bekijk je hoe en waar je deze uitzet en hoe jij de doelgroep wil bereiken en je bedenkt creatieve wijzen om onze organisatie onder de aandacht te brengen;
 • Je bent een belangrijke schakel bij benoeming- en ontslagprocedures;
 • Je bewaakt en implementeert het strategisch HRM beleid;
 • Je adviseert de leidinggevenden op het gebied van verzuim, bewaakt de stappen rondom de Wet Verbetering Poortwachter en bent het eerste aanspreekpunt van de bedrijfsarts.

Eisen

Functie-eisen
 • Een afgeronde HBO+ of WO-opleiding (HRM of een vergelijkbare opleiding);
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur binnen het onderwijs;
 • Je hebt ruime kennis van arbeidsrechtelijke wetgeving en van de wet- en regelgeving voor het voortgezet onderwijs;
 • Je hebt ruime ervaring met Afas en Afas Insite;
 • Je bent goed in coördineren en organiseren, durft besluiten te nemen en je communiceert helder met verschillende stakeholders binnen de organisatie;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar, bij voorkeur 36 -40 uur per week.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
11
Arbeidsvoorwaarden
Wij vinden het belangrijk dat jij snel je weg vindt binnen onze organisatie. Je werkt nog 2 weken samen met ons Hoofd Personeelszaken, zodat je goed ingewerkt aan deze klus kan beginnen.

Hiernaast kan jij rekenen op:
 • De beschikking over alle middelen om jouw werk goed uit te voeren, waaronder een iPad en een laptop;
 • Een benoeming in functieschaal 11 conform de CAO-VO;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een gunstige vakantieregeling;
 • Een ruime werkgeversbijdrage aan jouw pensioenopbouw (70%);
 • In overleg is het mogelijk om een deel van jouw werk vanuit huis uit te voeren;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende collectiviteitsverzekeringen met korting.

Over Chr. College Groevenbeek

Adres
Paul Krugerweg 44-50 , 3851ZJ Ermelo
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Anna van Westendorp - van der Horst
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Christelijk College Groevenbeek is een brede school met alle leerroutes: van vmbo basis met leerwegondersteuning tot en met tweetalig vwo. Groevenbeek heeft twee locaties, in Ermelo en Putten.
De locatie Ermelo bestaat uit twee gebouwen die aan elkaar vastzitten: een gebouw voor de leerlingen van tvwo/atheneum/havo (1450 leerlingen) en een gebouw voor de leerlingen van het vmbo (1050 leerlingen). In beide afdelingen werken ongeveer 130 medewerkers. De locatie Putten is een kleinschalige vmbo-school en telt 550 leerlingen en 55 medewerkers.
Mede door de rustige omgeving van de locaties en de verdeling in overzichtelijke afdelingen biedt de school een veilig en sfeervol leefklimaat.
Groevenbeek is een open christelijke school met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Ons doel is de vorming van evenwichtige mensen met durf en vertrouwen, die maatschappelijk betrokken zijn en zich gedragen als verantwoordelijke wereldburgers.
Onze kernwaarden zijn: veelzijdig – vriendelijk – vertrouwen.
 • Groevenbeek is veelzijdig: een breed onderwijsaanbod, veel keuzemogelijkheden, bruisend van activiteiten, oog voor de vele talenten van onze leerlingen, brede vorming.
 • Groevenbeek heeft een vriendelijke en tegelijk duidelijke pedagogische sfeer en staat voor persoonlijke aandacht en ondersteuning, goede samenwerking en een prettige werksfeer.
 • Groevenbeek staat voor vertrouwen in de mogelijkheden van onze leerlingen, de samenwerking met de ouders en de deskundigheid en betrokkenheid van onze medewerkers, met de bijbel als inspiratiebron en richtingwijzer.
Leren doen we samen:
De slogan van de school is: leren doen we samen. Dit betekent dat we het belangrijk vinden dat leerlingen en  docenten goed samenwerken. We bedoelen met de slogan ook dat we goede contacten en samenwerking tussen de school en de ouders heel belangrijk vinden.
Bijzonderheden

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij meehelpen om de christelijke identiteit van de school gestalte te geven en dat zij zich gedragen overeenkomstig onze kernwaarden. Voor nieuwe docenten is een voorwaarde, dat zij in oprechtheid en persoonlijke betrokkenheid een dagopening kunnen doen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij enthousiast geworden van deze interim opdracht? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief in via meesterbaan.nl. Na de kerstvakantie zullen de eerste gesprekken plaatsvinden. Zodra er een kandidaat benoemd is krijgen de overige sollicitanten bericht.

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact op met ons huidige Hoofd Personeelszaken Anna van Westendorp – van der Horst. Zij vertelt je graag meer over deze functie.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.