Vacature Docent informatica in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent informatica 
Datum online
2021-12-16 16-12-2021
Sluitingsdatum
14-2-2022
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
FTE
0,6
Omschrijving
Ben jij een échte specialist op het gebied van ICT beheer? Kun jij het verschil maken voor de leerlingen en de hele klas op weg te helpen in de digitale wereld? Software, hardware, computers, internet… ICT heeft geen geheimen voor jou! Sta je te popelen om jouw kennis van de nieuwste softwareontwikkelingen met onze leerlingen te delen? Wij zoeken een enthousiaste docent informatica. Ga jij de uitdaging aan? Wij zijn een gezellige, actieve school met tweetalig onderwijs (tto) voor mavo, havo en vwo. Kom jij ons team versterken?

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Overige of 1e graads
Functie-eisen
Over ons
Jouw uitdaging
Je ontwikkelt en verzorgt lessen informatica in de onderbouw/bovenbouw. Je haalt het beste uit onze leerlingen door het toepassen van verschillende pedagogische en (vak)didactische principes. Je weet een leerklimaat te creëren waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen en waarin ze de mogelijkheid en het vertrouwen hebben om het beste uit zichzelf te halen. Naast je rol van docent ben je ook mentor of coach van een groep leerlingen.   

Jouw Team
Je wordt bij start van je loopbaan op Pieter Groen begeleid door één van onze coaches. Zij maken nieuwe collega’s wegwijs in de school en in alle aspecten die daarbij horen. In het kader van deze begeleiding vinden we het belangrijk dat je in het eerste jaar dat je werkzaam bent op Pieter Groen de intervisie-bijeenkomsten bezoekt. Wanneer je startend docent bent, bieden wij je uiteraard in je eerste jaar 20% lesreductie en 10% in je tweede jaar zodat je je optimaal kunt ontwikkelen.

Over jou
Jij bent
Studerende in het laatste jaar, beginnend docent of al in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid. Ervaring in lesgeven in het TTO is een pré. Je kunt je vinden in eigenschappen als ondernemend en bevlogen. Je gaat nieuwe onderwijsmethoden niet uit de weg. Je wilt werken aan je eigen ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Je gaat uitdagingen, zoals jezelf ontwikkelen als mentor, aan.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van opleiding en ervaring
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou   
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust.  
Verder zijn er ook nog:  
  • opleidingsmogelijkheden voor een tweede bevoegdheid
  • salaris conform cao VO  
  • eindejaarsuitkering van 8,33%   
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, fitnessmogelijkheden.    
Dienstverband                      
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.  
 
 

Over Pieter Groen

Naam school
Adres
Helmbergweg 10 , 2221SZ Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Solliciteer dan direct. Geschikte kandidaten nodigen wij zo snel mogelijk uit.
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Marion Prent, directeur. Per mail bereikbaar op m.prent@andreascollege.nl
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman, personeelszaken telefonisch bereikbaar via e-mail: p.bosman@andreascollege.nl   
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Bosman. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.  

Tijdens de periode van deze vacaturestelling zullen wij bij geschikte kandidaten direct overgaan tot het voeren van gesprekken en niet wachten tot de sluitingsdatum.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.