Vacature docent biologie / natuur en gezondheid in Elburg/Nunspeet

Onderwijs

Vacature

Functietitel
docent biologie / natuur en gezondheid 
Datum online
2021-12-15 15-12-2021
Sluitingsdatum
11-3-2022
Met ingang van
Z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,15 - 0,2
Omschrijving
Wij zijn voor het Nuborgh College Lambert Franckens op korte termijn op zoek naar een docent biologie / natuur en gezondheid.  

Studenten die enige leservaring (stage) hebben, worden uitdrukkelijk uitgenodigd te solliciteren.
Eventueel is de functie uit te breiden met werkzaamheden op onze lespleinen om de leerlingen te begeleiden bij het zelfstandig studeren.

De functie kan gecombineerd worden met de functie van docent biologie / natuur en gezondheid bij het Nuborgh College Veluvine.
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Je leeft als christen. Dat is te merken in je gedrag en je bent er op aanspreekbaarHet Nuborgh College is een protestants-christelijke school met de Bijbel als uitgangspunt. We zien elk mens als een uniek schepsel van God, dat respect en waardering verdient en deze waarden ook zelf uitdraagt. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij lid zijn van een van de protestants-christelijke kerken.
 
Je werkt graag in teamverband
Je kunt samenwerken met andere collega’s. Samen met collega’s kun jij je verantwoordelijkheid nemen voor leerlingen, onderwijs en ontwikkeling. Je bent in staat om samen en alleen een groep leerlingen of collega’s te helpen. Dit vraagt flexibiliteit, aanpassingsvermogen en creativiteit.

Je bent in staat om het onderwijs te ontwikkelen
Jij wilt het onderwijs mede vormgeven zodat het aansluit op de eisen van de toekomstige maatschappij en je bent bereid om mee te werken om onze ambities te vertalen naar doelen. Je hebt een duidelijke visie op onderwijs en bent bereid deze ook bij te stellen. Je staat niet stil in je ontwikkeling en wilt graag nieuwe dingen uitproberen.

Je bent er voor de leerling
Wij vinden het belangrijk dat de leerling actief en in toenemende mate zelfstandig leert, maar ook leert samenwerken met anderen. Jij wilt leerlingen laten groeien en laten geloven in hun kunnen.
Je houdt hierbij rekening met de verschillende leerstijlen en creëert hiervoor een verantwoord pedagogisch klimaat.

Over Nuborgh College

Naam school
Adres
Kruidenlaan 1 , 8082CA Elburg/Nunspeet
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nagelhout
Niveau
lwoo, vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Het Nuborgh College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, havo en vwo met 3 locaties en 2377 leerlingen.
 
Het Nuborgh College maakt deel uit van het regionaal samenwerkingsverband VIA (12 onderwijsinstellingen) en streeft naar een professioneel integraal personeels-beleid. 
 
Het Nuborgh College ontwikkelt zich naar een moderne onderwijsinstelling, maakt ernst met het opleiden tot een zelfstandig lerende leerling, maakt gebruik van moderne leermiddelen en biedt leerlingen een brede vorming, passend bij hun niveau.
 
De protestants-christelijke identiteit is het fundament van ons pedagogisch-didactisch concept en berust op de Bijbel, waarin de mens beschouwd wordt als een uniek schepsel van God met eigen gaven en eigen bekwaamheden.
 

 

 
Bijzonderheden
Van de sollicitanten wordt verwacht dat zij het christelijk onderwijs uit overtuiging willen dienen en kerkelijk meelevend zijn.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Herken jij jezelf hierin? Wil jij leren? Ben je flexibel? Wil jij in een enthousiast team, dat met veel energie bezig is om het onderwijs te ontwikkelen, je bijdrage leveren? Graag leren we jou dan beter kennen!

Ga naar www.werkenbijhetnuborghcollege.nl, ga naar de betreffende vacature, klik op de knop Solliciteren, vul je gegevens in en maak ons enthousiast via een motivatiebrief, filmpje of op een andere ludieke wijze. Meld in je sollicitatie ook bij welke kerk je kerkelijk meelevend bent.

Wil je ons eerst iets beter leren kennen? Kom vrijblijvend een kop koffie drinken of loop een dagje mee om de sfeer te proeven. 
Wil je meer informatie over deze vacature? Dat kan bij de heer E. Dijkslag, locatiedirecteur Nuborgh College Lambert Franckens via tel. 0525-688800.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.