Vacature Docent AVO vakken Praktijkonderwijs in Gouda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent AVO vakken Praktijkonderwijs 
Datum online
2021-12-13 13-12-2021
Sluitingsdatum
21-1-2022
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
FTE
4 lessen
Aantal uren
4 lessen
Omschrijving
Voor Het Praktijkonderwijs zoeken wij per direct een docent AVO vakken voor 4 lessen. Het gaat om reguliere uren op vrijdag. 

Het team bestaat uit enthousiaste docenten, die in een goede onderlinge samenwerking de lessen op Het Praktijkonderwijs verzorgen. Het Praktijkonderwijs kent een warm werkklimaat met veel mogelijkheden voor scholing. Je zult samenwerken met ervaren collega’s die met veel plezier voor de klas staan. De vacature is daarom zowel interessant voor ervaren als voor startende docenten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Overige of Pabo

Over CSG De Goudse Waarden

Naam school
Adres
Kanaalstraat 31 , 2801SH Gouda Zuid-Holland
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Smit
Omschrijving
“De Goudse Waarden” is een christelijke scholengemeenschap voor Praktijkonderwijs, VMBO, HAVO, Atheneum en Gymnasium. De scholengemeenschap is gevestigd in Gouda en bestaat uit drie 'scholen': Het Praktijkonderwijs, Het Lyceum en De Gouwe (VMBO). De scholen begeleiden jonge mensen om volwaardig deel uit te maken van de samenleving en richten zich op zowel kwalificatie, socialisatie als persoonlijke vorming. Ons motto: Beleef de tijd van je leven op De Goudse Waarden!
De school telt ca. 1800 leerlingen en biedt haar onderwijs aan op drie locaties in Gouda. De medewerkers werken er met plezier. De leerlingen geven de school goede scores. De leeropbrengsten van de scholen zijn op orde.
Word jij onze nieuwe collega?
 
Bijzonderheden
Van sollicitanten verwachten we dat zij vanuit een persoonlijke overtuiging een bijdrage willen leveren aan het Christelijk karakter van de scholengemeenschap.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.