Vacature SOND023 Docent Engels 1e gr. in Veldhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
SOND023 Docent Engels 1e gr. 
Datum online
2021-12-06 06-12-2021
Sluitingsdatum
28-1-2022
Met ingang van
2021-12-06
FTE
0,8
Omschrijving
Over het Sondervick College

Ben jij een bevlogen docent die aan onze leerlingen de liefde voor de Engelse taal wil overdragen? Ben je bereid over de grenzen van je vak te kijken en internationaal georiënteerd? En wil je, samen met je sectieleden, werken aan een uitdagend curriculum?

Dan zijn wij als school op zoek naar jou als collega. Vanwege vervanging hebben we met ingang van 10 januari 2022 een tijdelijke functie voor een docent Engels eerstegraads 0,8 fte.

Het Sondervick College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo in Veldhoven. Onze school heeft als doel alle leerlingen van 12 tot en met 18 jaar met meer dan goed onderwijs voor te bereiden op het vervolgonderwijs en een plaats in de maatschappij. Het Sondervick College verzorgt dit onderwijs in een bijzondere gemeente waar techniek, internationalisering en regio samenkomen.

Wij vragen:
- Een relevante eerstegraads bevoegdheid;
- Wij zijn bij voorkeur op zoek naar een docent waarvan Engels de moedertaal is en die ervaring heeft met TTO (tweetalig onderwijs) en/of CAE en CPE (Cambridge).
- Een collega die affiniteit heeft met vwo en havo leerlingen en die weet de leerlingen uit te dagen om hun potentie te realiseren.

Een docent
Voor wie de relatie met de leerling centraal staat;
Die in staat is een stimulerende werk- en leeromgeving te creëren en kennis/vaardigheden over te dragen aan leerlingen;
- Die didactische vaardig is en dus in staat om met verschillende werkvormen en middelen, ook digitale, aan de slag te gaan
- Die door middel van differentiatie in inhoud en tempo recht doet aan de verschillen tussen leerlingen;
- Die een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de sectie, opleiding en school.

Wij bieden
- 0.8 fte tijdelijke aanstelling:
- Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer met persoonlijke ontplooiingskansen;
- Creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
- Functie: inschaling afhankelijk van ervaring en diploma's salarisschaal: LB/LC/LD. Salariëring volgens de CAO OMO;
- Startdatum: 10 januari 2022

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Patricia van Berkel (manager onderwijs) via telefoonnummer 040 2309 405 of mailen naar pberkel@sondervick.nl. Voor vragen voor de procedure kun je terecht bij de afdeling personeelszaken iverheijden@sondervick.nl

Solliciteren
Richt je sollicitatiebrief met CV tot mevrouw M. van Roosmalen, rector.
Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen.

Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Over Sondervick College

Naam school
Adres
Knegselseweg 30 , 5504NC Veldhoven
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Sondervick College organiseert het onderwijs in kleinschalige eenheden binnen de Campus. Leerlingen hebben te maken met een vaste groep docenten en ondersteunend personeel. Dat principe wordt komend schooljaar verder versterkt door de afdelingsteams nog meer ruimte te geven eigen keuzes te maken, gericht op hun leerlingen. Bij buitenschoolse activiteiten, in de onderwijsorganisatie en in de begeleiding gaan we nog beter aansluiten bij talenten van de leerlingen. We maken ons sterk om, nog meer dan de afgelopen jaren, voor alle leerlingen een eigen “thuisgebouw” te geven.
Bijzonderheden
Het Sondervick College behoort tot de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), een schoolbestuur van meerdere middelbare scholen in Noord-Brabant

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.