Vacature Docent zorg en welzijn tijdelijk op vervanging in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent zorg en welzijn tijdelijk op vervanging 
Datum online
2021-12-03 03-12-2021
Sluitingsdatum
28-2-2022
Met ingang van
01-02-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,28
Omschrijving
Wat ga je doen
Je gaat lesgeven aan onze leerlingen van het vmbo en jij weet deze doelgroep iedere les te boeien door op een afwisselende manier les te geven. Jij vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedere leerling jouw vak begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit. Op deze school kom je leerlingen tegen met een eigen wil, leerlingen die structuur en duidelijkheid nodig hebben en jij bent in staat om een veilig pedagogisch leerklimaat te creëren. Als docent ben je verantwoordelijk voor een goed klassenmanagement, je kunt orde houden en weet de leerlingen voor je te winnen. 

Dit bieden wij
Het betreft een tijdelijk dienstverband op vervanging. De functie wordt gehonoreerd als docent LB conform de cao-vo. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. Je gaat werken in een spiksplinternieuwe schoolgebouw met voldoende parkeerplek voor de deur. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en je kunt gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Ook daarin willen we initiatieven graag honoreren.

Wie ben jij
Je bent daadkrachtig en je bent goed in het gedifferentieerd lesgeven op verschillende niveaus. Je staat stevig in je schoenen en daarnaast ben je pedagogisch ijzersterk, een didactisch talent en je staat open voor vernieuwing en 21ste -eeuwse ontwikkeling. Je voelt je thuis in een omgeving die continue in beweging is. Onderwijs is continue in beweging en door jouw sturende en motiverende rol als docent ben je in staat een sterke binding met de leerlingen op te bouwen.

Verder nog in het kort
  • Je hebt een lesbevoegdheid Zorg en Welzijn.
  • Je beschikt over de volgende competenties: daadkracht, enthousiast, leergierig, proactief en je bent zelf reflectief.
Dit krijg je
  • dagelijkse uitdagingen, prachtige parels en onverwachte momenten.
  • een tijdelijk dienstverband
  • cao VO schaal LB, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8,33%.
  • een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis.
  • Conform ons beloningsbeleid bieden wij je, indien mogelijk bij indiensttreding een extra periodiek
  • Een laptop in bruikleen
  • Onbeperkte nascholing via E-Wise
Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaand profiel herkenbaar voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Rob Schriel, sector directeur van het IJsselcollege via mailadres r.schriel@ijsselcollege.nl of bel 085-1050200. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR Adviseur bij Blick op onderwijs, w.lingen@blickoponderwijs.nl.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of 1e graads

Over IJsselcollege

Naam school
Adres
Pelikaanweg 1 , 2900AR Capelle aan den IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Omschrijving
Het IJsselcollege heeft alle vormen van voorgezet onderwijs in huis: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo en dat allemaal onder 1 dak. Een ware minimaatschappij aan de Pelikaanweg 1 in Capelle aan den IJssel! Hier mag iedereen zichzelf zijn binnen een veilige leeromgeving.
Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning. Zo leren leerlingen op welke manier zij het beste leren en kunnen ze hun talenten ontwikkelen. De leerlingen leren verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werk en handelen. In combinatie met de juiste aandacht, ontwikkelen onze leerlingen kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen, die nodig zijn voor nu en hun toekomst. Meer info op www.ijsselcollege.nl.
 
Het IJsselcollege is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de scholen voor het primair onderwijs biedt het IJsselcollege een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.