Vacature SJC211201 Docent Duits (0,5 - 0,7 fte) in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
SJC211201 Docent Duits (0,5 - 0,7 fte) 
Datum online
2021-12-01 01-12-2021
Sluitingsdatum
31-1-2022
Met ingang van
2021-12-01
FTE
0,7
Omschrijving
Jij maakt morgen mooi!

Ben jij een gedreven docent Duits en vind je het een uitdaging om jouw enthousiasme voor de taal en het vak over te brengen op de leerlingen van het Sint-Joriscollege, één van de Parmant Scholen??
Dan komen wij graag met jou in contact.

Wij zijn voor een vervanging op zoek naar een docent Duits voor 0.5-0.7 fte

Voor de periode van zsm tot en met 28 februari 2022 gaat het om 0,2 fte vervanging. Vanaf 1 maart 2022 (en misschien eerder) komt er 0.5 fte bij vanwege zwangerschapsvervanging. Het dienstverband is tot en met het einde van het huidige schooljaar.

Over het Sint-Joriscollege
Ontdek jezelf en de wereld op ‘t Joris: Wij zijn een school voor mavo, havo en vwo (met wetenschapsorientatie) en de mogelijkheid voor deelname aan de sportklas of kunstklas. Wij zijn de enige gecertificeerde Cultuurprofielschool in de regio Eindhoven. Leerlingen met een Topsport- of Regiostatus volgen onderwijs in het Sint-Joris Topsportcollege (SJCTA) en de Sint-Joris Topsport Academy (SJTA). Wij hebben ook een samenwerkingsverband met CTO Zuid. Het is onze ambitie om onze leerlingen te ondersteunen hun ambities waar te maken. Hun talenten en interesses in de volle breedte te laten ontdekken, op hun eigen niveau. Met veel plezier begeleiden we ze en bieden hen datgene wat ze nodig hebben om dat te realiseren. We zorgen dat leerlingen kansen zien, krijgen en waarmaken, zodat ze met de best mogelijke basis bij het verlaten van onze school zelfbewust zijn en zijn toegerust voor het nemen van vervolgstappen die bij hen passen. En ze hun ontwikkelde kennis en vaardigheden effectief in kunnen voor een zinvolle plek in de maatschappij, zinvol voor henzelf en voor anderen. Wij zijn een relatief grote school maar we hebben het onderwijs kleinschalig georganiseerd. De school kenmerkt zich door een open en persoonlijk karakter, waarbij iedere leerling zich gekend en herkend voelt. Het Sint-Joriscollege biedt onderwijs aan ongeveer 1415 leerlingen. Leer onze school kennen op onze website: www.sintjoriscollege.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. Het Sint-Joriscollege maakt deel uit van Parmant Scholen.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi! Dat is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Onze professionele en betrokken medewerkers zorgen samen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat. Zij laten een open en onderzoekende houding zien, staan open voor nieuwe dingen en werken samen op allerlei gebieden.

De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.

Wat ga je doen?
We bieden het vak Duits aan op mavo, havo en vwo, in de onderbouw en in de bovenbouw. De vacature betreft een tweedegraads functie docent Duits. De lessen vinden voornamelijk plaats in de onderbouw van mavo, havo en vwo en bovenbouw mavo.

Wat vragen wij van jou?
We vragen van jou dat je in het bezit bent van een tweedegraads bevoegdheid Duits. Verder ben je enthousiast en heb je affiniteit met de brede doelgroep. We verwachten dat je dit enthousiasme ook kunt overbrengen op onze leerlingen.

Wat bieden wij jou?
• Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving.
• Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
• Groeimogelijkheden in kennis en ervaring.
• Salarisschaal LB, met een maximum van € 4.366,- bruto per maand (op fulltime basis).
• Het betreft een dienstverband ivm zwangerschapsvervanging tot en met einde huidige schooljaar.
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan?
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Harm Derksen, teamleider. Hij is bereikbaar via h.derksen@parmantscholen.nl of telefoonnummer 040-2116090.

Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk bij ‘docenten'. Wij zien je reactie graag tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Sint-Joriscollege 

Adres
Roostenlaan 296 , 5644BS Eindhoven Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Jij maakt morgen mooi! Dat is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.
 
De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten 
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege 
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W. 
Bijzonderheden
Parmant Scholen is onderdeel van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.