Vacature Vakexpert Geschiedenis-Aardrijkskunde (Panora Lyceum) in Doetinchem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vakexpert Geschiedenis-Aardrijkskunde (Panora Lyceum) 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
9-12-2021
Met ingang van
eind januari 2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7 - 0,8 fte
Omschrijving
Ben jij een vakexpert met een hart voor leerlingen? Vind jij het leuk om jouw passie en je kennis van het vak Geschiedenis en of Aardrijkskunde in samenhang met andere vakgebieden op een inspirerende manier over te brengen aan onze leerlingen?
 
Bij het Panora Lyceum zoeken wij per 31 januari 2022 wegens vervanging een:
 
Vakexpert Geschiedenis/Aardrijkskunde 2e graad
 voor ca. 0,7000 - 0,8000 fte
 
Panora Lyceum
“Jezelf ontwikkelen door met een open blik om je heen te kijken.”
 
Op het Panora Lyceum krijgen leerlingen alle kans om te groeien. Wij geloven dat iedereen zich wil ontwikkelen, dat je het best leert als je jezelf bent. Daarbij is oog voor je omgeving hebben noodzakelijk. Samen met anderen kom je verder dan je wellicht ooit voor mogelijk had gehouden. Door met een open blik te kijken, word je zelfbewuster, sociaal bewuster en wereldwijzer. Dit biedt  een sterke basis voor een succesvolle toekomst. Op onze openbare school sta je nooit alleen. Met elkaar werken we dagelijks vanuit nieuwsgierigheid aan eigentijds en betekenisvol onderwijs.
 
Het Panora Lyceum is een school voor mavo, havo, atheneum én gymnasium: Nederlandstalig en tweetalig.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Jouw profiel
Je vindt het leuk om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van leerlingen. Je hebt een passie voor onderwijsontwikkeling en je wilt werken op een innovatieve en nieuwe school. Een passende onderwijsbevoegdheid en relevante werkervaring is gewenst.
 
Jouw taken
Je geeft lessen aan leerlingen in het eerste en tweede leerjaar. Ook ben je mentor van een klas.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
Het gaat om een tijdelijke benoeming wegens zwangerschaps- en bevallingsverlofvervanging. Verwachting is dat aansluitend tot einde schooljaar nog een kleine omvang beschikbaar blijft door aansluitende ouderschapsverlof.
De functie wordt gewaardeerd in LB conform de CAO VO. Daarnaast heeft Stichting Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd.
 

Over Samenwerking Doetinchem

Adres
Kruisbergseweg 4 , 7009BP Doetinchem Gelderland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. C. Leeuwenburgh
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan.
De drie scholen gaan op in twee nieuwe scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum.
Het beste van Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege komt terug in de 2 nieuwe scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum én er is plaats voor vernieuwing. Maar ook de drie scholen zullen zich de komende jaren nog volop blijven ontwikkelen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen?
Het Houtkamp College en Het Panora Lyceum hebben hun eerste en tweede jaars leerlingen ontvangen.
De leerlingen van het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege ronden hun schoolloopbaan af op hun huidige school.  

Kijk voor meer informatie op www.houtkampcollege.nl en www.panoralyceum.nl.


 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ellis Stevens, afdelingsleider. Zij is telefonisch bereikbaar via 0314 727100. Voor meer informatie over onze school kun je terecht op onze website: www.panoralyceum.nl.
 
Word jij enthousiast van deze vacature, we nodigen je dan van harte uit om uitsluitend via Meesterbaan te solliciteren. Jouw motivatiebrief met CV mag je richten aan mevrouw E. Stevens. De vacature staat open tot en met 9 december 2021.
 
Belangrijk: deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  
 
Het Panora Lyceum maakt samen met 16 andere scholen deel uit van Achterhoek VO. Samen bieden de scholen van Achterhoek VO een breed scala aan opleidingsmogelijkheden
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.