Vacature Docent AVO - Het Berkenhofcollege - Het Driespan in Breda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent AVO - Het Berkenhofcollege - Het Driespan 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
15-12-2021
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1 FTE
Omschrijving
Voor VSO het Berkenhofcollege in Breda zoeken we een Docent AVO (minimaal voor 3 dagen, meer uren is bespreekbaar) voor de bovenbouw. Het betreft een reguliere aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband.

Over de functie

De doelgroep bestaat uit leerlingen met een moeilijk lerend niveau en gedragsproblemen, die specifieke ondersteuning nodig hebben. We werken nauw samen met Amarant, Sterk in Werk en Prisma.

Je komt te werken in een gezellig en hecht team waarin humor en samenwerken centraal staan.

Over Het Driespan


In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten.

Over Het Berkenhofcollege

Het Berkenhofcollege is een school voor voortgezet speciaal onderwijs in Breda. De school biedt praktijkgericht onderwijs aan leerlingen van 12 tot 18 jaar, met een zeer moeilijk lerend niveau en gedragsproblemen. Het onderwijs bereidt hen voor op meedoen aan het arbeidsproces: op de reguliere arbeidsmarkt of via een beschermde werkplek. Een klein aantal leerlingen stroomt door naar vervolgonderwijs.

Wat bieden wij
  • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband conform CAO Primair Onderwijs;
  • De functie van docent wordt ingeschaald in schaal L11, conform CAO Primair Onderwijs;
  • Na je start en gedurende je loopbaan bij Het Driespan wordt er ruimte en begeleiding geboden voor je persoonlijke ontwikkeling en ambitie om door te groeien;
  • Een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden, een collectieve zorgverzekering en eindejaarsuitkering.
  • Werken in een enthousiast team et veel humor en veel mogelijkheden.
Wat vragen wij van jou
  • Je bent bevoegd leraar en in het bezit van een PABO diploma;
  • Je bent vaardig in het afstemmen op pedagogische en didactische behoeften van de leerling;
  • Je bent in staat te reflecteren op eigen handelen en creatief mee te denken;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent flexibel in het bieden van onderwijs aan deze mooie doelgroep leerlingen.
Kandidaten met ervaring binnen het speciaal onderwijs of extra kennis en expertise van de doelgroep hebben onze voorkeur.

We hopen en verwachten dat je bijdrage zich ook kenmerkt door onze vier kernwaarden; innovatief, transparant, samen en onderscheidend.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Geert Beskers, schoolleider Het Berkenhofcollege via het telefoonnummer 076-5658455. Wil je meer lezen over Het Berkenhofcollege, bezoek dan onze website www.koraal.nl.

Enthousiast?
Dan ontvangen we graag voor 15 december aanstaande je motivatie en CV via de sollicitatiebutton.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Pabo
Minimaal aantal jaren werkervaring
1

Over Het Berkenhofcollege

Naam school
Adres
Galderseweg 87 , 4837AD Breda Brabant
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Voortgezet speciaal onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Annemiek Custers
Niveau
vmbo
Omschrijving

Over Het Driespan
In de regio West-Brabant is Koraal sterk vertegenwoordigd door de scholen van Het Driespan. Het Driespan verzorgt speciaal onderwijs (SO) en voortgezet speciaal onderwijs (VSO) voor leerlingen, in de leeftijd van 4 tot ongeveer 18 jaar oud, met een ernstige gedragsstoornis en/of psychiatrische stoornis. Het onderwijs wordt, aan ruim 1700 leerlingen, gegeven op twaalf scholen in Oosterhout, Breda, Rijsbergen, Roosendaal, Ossendrecht en Bergen op Zoom. Elke school heeft een eigen specifiek onderwijsprofiel, waardoor het onderwijs zo goed mogelijk wordt afgestemd op de behoefte van de individuele leerling. Perspectiefrijk onderwijs en uitgaan van de mogelijkheden van elke leerling zijn de belangrijkste uitgangspunten. Meer weten? Kijk dan op onze corporate website.

Over Het Berkenhofcollege
Het Berkenhofcollege biedt praktijkgericht onderwijs aan. Dit onderwijs is erop gericht leerlingen voor te bereiden op deelname aan het arbeidsproces door middel van praktische vorming.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.