Vacature Docent vmbo onderbouw in Emmen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent vmbo onderbouw 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
19-12-2021
Met ingang van
13-01-2022
Referentienummer
4814
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving

Ben jij docent en heb je affiniteit met het vmbo? Ben je beschikbaar voor een leuke baan bij ons in Emmen? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft diverse vakken aan leerlingen in de onderbouw van het vmbo-basis en kader klas1 en 2. Werkdagen zijn dinsdag tot en met vrijdag.

Jouw profiel

Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid, hebt een Pabo-achtergrond of je zit in de afrondingsfase van de Pabo. Je bent enerzijds zelfstandig, maar anderzijds een verbindende schakel in het werken met je collega's, zodat je vakoverstijgende verbanden kunt leggen. Je kunt vmbo-leerlingen enthousiasmeren voor jouw vak. Naast vakkennis ben je van toegevoegde waarde voor de desbetreffende school en je bent een prettige collega die prima in teamverband kan werken.

Jouw werkplek

Het Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met de opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (TTO) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (TTS) en sportklassen voor leerlingen van het eerste, tweede en (deels) derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.300 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 150 mensen in dienst. Differentiatie is één van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan (0,8 fte), tijdelijk ter vervanging wegens zwangerschapsverlof, met uitzicht op een eventueel tijdelijks dienstverband tot aan de zomer. Ingangsdatum: 13 januari 2022. 
Bij deze uitdagende functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevrouw G. Hazelaar
Functie: teamleider vmbo
Telefoon: 0591 - 622 870

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
(Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.)

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Over Carmelcollege Emmen

Naam school
Adres
Wendeling 59 , 7824TB Emmen Drenthe
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.