Vacature Dagroostermaker in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Dagroostermaker 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
9-1-2022
Met ingang van
01-02-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2 fte
Omschrijving
In deze functie ga je samenwerken met de roostermaker. Het gaat om 8 uur in de week, bij voorkeur verdeeld over 2 ochtenden.

Als dagroostermaker voer je wijzigingen in het rooster door naar aanleiding van ziektevervangingen, personeelsmutaties en verschillende vormen van verlof.

Eisen

Functie-eisen
Je bent een teamspeler. Je hebt een laagdrempelige, toegankelijke houding en bent nauwkeurig, besluitvaardig en daadkrachtig. Als roostermaker:
  • beschik je over een MBO+ werk- en denkniveau;
  • heb je ervaring met het maken van roosters, bij voorkeur binnen het onderwijs;
  • ben je computervaardig en hebt bij voorkeur ervaring met Zermelo;
  • ben je een teamplayer en communicatief vaardig;
  • ben je flexibel en sta je stevig in je schoenen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
schaal 6
Arbeidsvoorwaarden
De functie is gewaardeerd in schaal 6. De CAO VO is leidend voor wat betreft jouw arbeidsvoorwaarden.

 

Over Pieter Nieuwland College

Adres
Nobelweg 6 , 1097AR Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Bakker
Niveau
havo, vwo
Omschrijving
In het in 2011 vernieuwde gebouw geven wij havo, vwo en vwo+ onderwijs aan 900 leerlingen. We zijn trots op onze kleurrijke school waar iedereen mag zijn wie hij/zij is. De school staat middenin de samenleving, is maatschappelijk betrokken en probeert verbindingen te leggen tussen de culturen en levensbeschouwingen die in Amsterdam samen leven. De sociale veiligheid op het PNC is een groot goed.
Het PNC wil recht doen aan verschillen tussen leerlingen. Het ontdekken van talent en kansen bieden aan leerlingen is onze opdracht.
Ons motto ‘Knapper worden’ komt op verschillende manieren in de school terug, onder andere door het aanbod van extra vakken waarin leerlingen kunnen excelleren (de ontwikkeling van vwo+ en Fast Lane English), het ruime aanbod van examenvakken in de bovenbouw en een goede aansluiting op het vervolgonderwijs. Het PNC is een onderdeel van de ZAAM opleidingsschool (VU/UvA en HvA). Deze samenwerking vergroot de professionaliteit van het personeel, waarbij het leren van en met elkaar een grote rol speelt. ‘Knapper worden’ geldt dus niet alleen voor leerlingen. Kortom het PNC is een lerende organisatie die opbrengstgericht werkt. Het Pieter Nieuwland geniet het vertrouwen van de Inspectie van het Onderwijs en heeft zowel voor vwo als havo een basisarrangement.
Bijzonderheden
Het Pieter Nieuwland College maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Jouw korte motivatiebrief met CV ontvangen wij graag via Meesterbaan, ter attentie van Koen Bakker, rector. We streven er naar om je binnen een aantal dagen na de sluitingsdatum te berichten over de voortgang van de procedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.