Vacature Leraar Verpleegkunde in Den Bosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar Verpleegkunde 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
9-12-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
De afdeling Verpleging en Verzorging verzorgt de opleidingen Verzorgende IG (niveau 3) en mbo Verpleegkunde (niveau 4). Dit doen we voor zowel BOL als BBL studenten en daarmee hebben we ongeveer 1100 studenten in opleiding. Het onderwijs verzorgen we op de locatie, met ongeveer 70 enthousiaste docenten, instructeurs en stageconsulenten. Een groot deel van dit team heeft een achtergrond in het werkveld en staat elke dag met een groot hart voor de zorg voor onze studenten. Natuurlijk verzorgen zij het onderwijs niet alleen. Om alles in goede orde te laten verlopen hebben we een team van 9 collega’s die onze afdeling ondersteunen op het secretariaat, de studentenadministratie, planning en roostering en het examenbureau.

Wat ga je doen?
Je beheerst het vak. Je hebt brede kennis en ervaring van het verpleegkundige werkveld.

Je bent vaardig in het overdragen van jouw praktijkkennis en bereid steeds weer bij te leren. Het begeleiden en motiveren van leerlingen zit in je DNA. Verder ben je in staat om mee te bouwen aan de veranderingen die binnen de afdeling plaats vinden. Je bouwt mee aan het vormgeven van nieuwe onderwijsprogramma’s en past je didactische methoden en technieken hierop aan.

Houd je van een uitdaging: je vindt het leuk om je te verdiepen in de nieuwe onderwijsvormen die wij voor september 2022 ambiëren. Denk hierbij aan modulair onderwijs met een juiste mix van klassikaal les en les op afstand ondersteund door ICT.

Verder ben je in staat om onderwijsprogramma’s vorm te geven en kun je didactische methoden en technieken toepassen.

Je helpt mee om onze ambities waar te maken door lef te tonen en te gaan doen! Commitment, Respect, Vertrouwen, Luisteren, Stimuleren en faciliteren zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wat verwachten we van jou?
Je helpt mee om onze ambities waar te maken door lef te tonen en te gaan doen! Commitment, Respect, Vertrouwen, Luisteren, Stimuleren en faciliteren zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.
 
Je bent verpleegkundige en in het bezit van een HBO diploma, bij voorkeur aangevuld met een lerarenopleiding (Zorg en Welzijn) of een Pedagogisch didactisch diploma.

Indien je niet aan onze opleidingseisen (lerarenopleiding zorg en welzijn of pedagogisch didactisch diploma) voldoet, maar wel veel kennis hebt opgedaan in de bedrijfspraktijk, bestaat de optie om als zij-instromer een overstap te maken naar het onderwijs. Je moet dan wel bereid zijn om de PDG opleiding te volgen. Deze opleiding duurt anderhalf jaar en wordt intern in samenwerking met Fontys aangeboden.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden we?
De sfeer binnen het college is informeel en laagdrempelig, er is veel aandacht voor de werk- en leeromgeving. Ons college is een echte ontmoetingsplek, een ‘sticky campus’. Met onze mooi ingerichte praktijklokalen bootsen we de echte maatschappij zoveel mogelijk na. Als medewerker kun jij hier van mee profiteren. Zo kun je een bezoek brengen aan de kapper, kun je een hapje eten in Ons Restaurant of de Mensa en gebruik maken van onze eigen evenementenorganisatie.

We bieden een gevarieerd scholingsaanbod en volop ruimte om je talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Het salaris voor deze functie ligt tussen de € 2961,- en € 4429,- bruto per maand op fulltime basis (schaal LB, cao mbo). We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 
Voor meer informatie kunt je contact opnemen met Tonja Heeren (teamleider) bereikbaar via telefoonnummer 073-6249771 of 06-42563364.

Over Koning Willem I College

Adres
Vlijmenseweg 2 , 5223GW Den Bosch Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Sandra van Linder
Omschrijving

Het Koning Willem I College is een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Een plek zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we studenten op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Het Koning Willem I College is een UNESCO-school. We zeggen daarom ook: 'We gaan voor een betere wereld'. Dit is één van onze kernwaarden. Samenleven, goed voor de wereld en elkaar zorgen. Dat vinden we heel belangrijk. We maken onze studenten en medewerkers vertrouwd met het UNESCO-gedachtengoed. Zo dragen we ons steentje bij aan vrede en verdraagzaamheid.

Het Nationaal Programma Onderwijs (NPO) is een investeringsprogramma van het kabinet voor de komende 2,5 jaar om de gevolgen van de coronacrisis voor leerlingen op te vangen. De nadruk ligt vooral op het wegwerken van achterstanden en het inlopen van vertragingen, opgedaan tijdens de coronacrisis. Maar het programma kijkt ook verder: naar de ontwikkeling van een duurzame basis voor goed onderwijs, zodat we het leereffect vasthouden. 
 
Binnen het Koning Willem I College zien wij dit programma als een mooie kans om de kwaliteit van onderwijs en groei en ontwikkeling van onze studenten te waarborgen. Wij kunnen hierbij hulp gebruiken van enthousiaste collega’s! Voor het nieuwe schooljaar zijn wij nog op zoek naar onderwijsprofessionals in vrijwel alle vakgebieden, die ons op tijdelijke basis kunnen helpen om onze studenten te ondersteunen om hun talenten tot bloei te kunnen brengen. Op verschillende afdelingen zoeken wij leraren die extra ingezet kunnen worden.

 
Wil jij een bijdrage leveren aan deze mooie doelstelling? Bekijk hieronder onze actuele (NPO) vacatures.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor de gesprekken is tijd gereserveerd op een nader te bepalen moment.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.