Vacature Docent (bedrijfs)economie in Haren - Groningen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent (bedrijfs)economie 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
17-12-2021
Met ingang van
01-01-2022
Referentienummer
4811
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,7 - 0,8
Omschrijving

Ben jij een enthousiaste en ervaren eerstegraads docent (bedrijfs)economie? Weet jij jouw passie voor het vak op inspirerende wijze over te brengen op onze leerlingen? En ben je per 1 januari 2022 beschikbaar voor een baan bij het Maartenscollege in Haren? Kom dan ons team versterken!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen (bedrijfs)economie aan leerlingen in Havo 4, Havo 5, Vwo 4 en Vwo 5. Het gaat om in totaal 20 lessen.

Jongeren zien groeien door kennis te delen en daardoor bij te dragen aan hun ontwikkeling zijn voor jou redenen waarom je ervoor hebt gekozen voor de klas te staan. Door jouw manier van lesgeven blijven de lessen voor alle leerlingen interessant en uitdagend.

Jouw profiel

Je beschikt over een eerstegraads lesbevoegdheid economie en bedrijfseconomie. Je brengt je passie voor de leerstof over op de leerlingen en je bent didactisch en pedagogisch sterk. Tevens ben je uitstekend communicatief vaardig en denk je graag mee over de ontwikkeling van je vak. Je wilt mee in de ontwikkeling van de school richting meer conceptueel onderwijs en een sterkere ontwikkeling van onderzoeksvaardigheden van leerlingen.

Jouw werkplek

Het Maartenscollege is een IB-worldschool. We werken in de onderbouw volgens het internationale Middle Years Programme van het IB. Werken in leergebieden, vakoverstijgend leren en criteria based assessment zijn hierin sleutelbegrippen. De lessen (bedrijfs)economie worden in het Nederlands gegeven.

Kijk voor meer informatie over onze school op www.maartenscollege.nl.

Ons aanbod

De omvang van de aanstelling bedraagt 0,7 – 0,8 fte. De aanstelling is tijdelijk tot einde schooljaar 2021 – 2022. Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 5.012 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC).

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Maartenscollege maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de functie is te verkrijgen bij:

Contactpersoon: mevrouw L.T. Tillema 
Functie: teamleider TTO havo-vwo 1 t/m 4 en vwo 4
Tel.nr: 050 - 537 52 00
Email: l.tillema@maartens.nl

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. (Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren).

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC, maximaal 5.012,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Over Maartenscollege

Naam school
Adres
Hemmenlaan 2 , 9751NS Haren - Groningen
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Maartenscollege in Haren vind je op: maartenscollege.nl.

Het Maartenscollege is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.