Vacature Vacature Toetscoordinator 0,8-1,0 fte 212247DD in Tilburg

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vacature Toetscoordinator 0,8-1,0 fte 212247DD 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
10-12-2021
Met ingang van
2021-11-25
FTE
0,8
Omschrijving
Wil jij werken op een school met een breed onderwijsaanbod? 2College Durendael is op korte termijn op zoek naar een nieuwe toetscoördinator voor 0,8-1,0 fte. Aanstelling vindt plaats in een projectaanstelling. De kandidaat die wij zoeken kan goed organiseren, is vaardig in plannen, sterk in communiceren en werkt nauwkeurig.

2College Durendael biedt een breed onderwijsaanbod aan, variërend van vmbo-b, -k en -gt tot havo en vwo (waaronder ook tweetalig havo en vwo). De verschillende afdelingen hebben een eigen karakter, passend bij de eigen leerlingen. In de laatste jaren is de school gegroeid tot zo’n 1.550 leerlingen en zo’n 170 medewerkers. Ondanks deze omvang ervaren werknemers Durendael als een hechte school waar veel collegialiteit heerst. Op Durendael staat de leerling centraal, maar wordt deze ook gestimuleerd om zelfstandig te acteren. Daarbij staat ondernemerschap hoog in het vaandel. Werknemers krijgen de ruimte voor zelfontplooiing en ontwikkeling en worden in dit proces ook begeleid. Bij Durendael werken we samen om tot goed onderwijs te komen voor iedere leerling.

Durendael is onderdeel van 2College, een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op een zesde locatie onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3.500 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.

De werkzaamheden worden als volgt omschreven:
Voor de bovenbouw van het havo / vwo
* Maken van het toetsen jaarrooster, rooster toetsenweken en weekroosters n.a.v. de gegevens welke per vak door de betreffende vakdocenten worden aangeleverd conform het PTA.
* Communiceren met roostermakers over het verwerken van de planning in het rooster.
* Inplannen van inhaaltoetsen als een leerling deze gemist heeft op een regulier toets-moment.
* Communicatie met docenten leerlingen over toetsenroosters en met docenten ook over het aanleveren (inhaal-)toetsen.
* Plannen en inzetten van surveillanten bij de toetsen.
* Adviseren van betrokkenen over toetsen en examens en PTA.
* Faciliteiten klaar zetten/leggen ten behoeve van de leerlingen.
* Surveilleren bij toetsen.
* Controleren en verwerken van absentielijsten bij de gemaakte toetsen.
Algemeen
* Coördineren van de facilitaire ondersteuning bij de centrale schriftelijke examens.
* Zorg dragen voor een goed verloop van de toetsweken voor alle onderbouwklassen en bovenbouw-vmbo.

De functionaris toetscoördinator wordt niet als zodanig vernoemd in het OMO functieboek. De inschaling en bezoldiging is vergelijkbaar met de functie van onderwijsondersteuner.

Solliciteren is uitsluitend mogelijk via OMO (via onderstaande knop). Selecteer de juiste vacature-categorie en vervolgens de juiste vacature. Om te solliciteren volgt u de instructies op de pagina. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Sybe Kootstra, vestigingscoördinator via kootstra.s@2college.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Let op: Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.

Over 2College

Naam school
Adres
Brittendreef 5 , 5012AE Tilburg Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op twee locaties onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. Het onderwijs aan ± 3850 leerlingen op 2College is gericht op kennis, vaardigheden en persoonlijkheidsontwikkeling om ook te slagen in de maatschappij. Kernwoorden in onze visie zijn relatie, competentie en autonomie. De organisatie is zo kleinschalig mogelijk ingericht. Aangestuurd door een kleine directie wordt er op elke locatie gewerkt in teams onder leiding van een teamleider. Ter voorbereiding van leerlingen op het vervolgonderwijs wordt nauw samengewerkt met  verschillende onderwijsinstituten, instellingen en bedrijven.
Bijzonderheden
2College maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.