Vacature BHC-212216 Concierge Surveillant 0,8 fte in Boxtel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
BHC-212216 Concierge Surveillant 0,8 fte 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
17-12-2021
Met ingang van
2021-11-25
FTE
0,8
Omschrijving
Het Baanderherencollege-VMBO onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. Doordat wij de leerling goed kennen is bijvoorbeeld de kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding hoog. Dit profiel leidt tot twee kernwaarden;
- De leerling gekend. Deze kernwaarde gaat over de veilige sfeer op school, de centrale rol voor mentor en de korte lijnen tussen school, leerling en ouders. Onze slogan ‘Je telt mee op het BHC’ appelleert aan een sterk punt van de school, namelijk dat leerlingen zich gekend en erkend voelen.
- Persoonlijk presteren. Deze kernwaarde gaat over het onderwijs, waarbij persoonlijke prestaties tellen. Gepersonaliseerd leren gaat om differentiëren, talentontwikkeling, leren door doen en de inzet van technologische hulpmiddelen. Er valt veel te kiezen en er is ruim aandacht voor LOB.

Wij bieden leerlingen alle leerwegen van het VMBO. In de beide beroepsleerwegen (basis en kader) wordt Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Bouw, Wonen en Interieur alsmede Produceren, Installeren en Energie aangeboden. In de MAVO (theoretische leerweg) is ook de sector Landbouw mogelijk. Ook alle MAVO-leerlingen maken kennis met beroepsgerichte onderdelen via de talentlijnen Business, Technology, Arts&Design en Sports & Lifestyle.
Het Baanderherencollege werkt nauw samen met het Jacob Roelandslyceum, school voor HAVO en VWO. Het Baanderherencollege maakt onderdeel uit van de OMO Scholengroep Boxtel en resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO.
Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

Het Baanderherencollege is per onmiddellijk op zoek naar een Conciërge - Surveillant.

De omvang voor genoemde vacature betreft tussen de 0,6 – 0,8 fte.

De functie conciërge is volgens het OMO-Functiehandboek ingedeeld in salarisschaal 4, max. € 2.532,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband.

Het betreft een tijdelijke aanstelling op basis van vervanging, in ieder geval tot aan de zomervakantie, mogelijk ook daarna.

De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een instelling voor voortgezet onderwijs. De onderwijsinstelling kent sectoren/afdelingen met directeuren, docenten, onderwijsondersteunend en algemeen ondersteunend personeel.

Als conciërge zorg je voor de veiligheid in en om het schoolgebouw, je houdt toezicht op de leerlingen en als je iets opvalt, treed je meteen op. Verder heb je een technisch oog; alles wat los zit, maak jij vast. Ook met alle vragen vanuit collega’s weet je een juiste weg te bewandelen door servicegericht te zijn, maar ook primaire taken af te ronden door je flexibele en duidelijke instelling.

De conciërge is belast met o.a. de volgende uiteenlopende werkzaamheden:
- Het gebouw beheren;
- Toezicht houden in en rond het gebouw;
- Leerlingen op een pedagogisch verantwoorde wijze begeleiden in de pauzes en waar nodig ingrijpen;
- Uitvoeren van (kleine) onderhouds- en reparatiewerkzaamheden;
- Gasten ontvangen bij ouder- en informatieavonden;
- Klaarmaken en inrichten van ruimtes voor bijeenkomsten;

Van de conciërge vragen wij:
- Een afgeronde MBO opleiding;
- Technische vaardigheden;
- Een dienstverlenende en flexibele instelling;
- Computervaardigheden;
- Communicatieve vaardigheden en weet je je goed te presenteren;
- Een BHV diploma, of je bent bereid hiervoor cursussen te volgen;
- Relevante werkervaring bij voorkeur in een onderwijsinstelling.


Voor meer informatie over het Baanderherencollege verwijzen we je graag naar onze website www.osboxtel.nl
Voor vragen over de vacature kun je terecht bij dhr. J. van den Berg (directeur), bij voorkeur via e-mail j.vd.berg@bhc.nl , of tel.nr. 0411-676924.

Heb je interesse, dan ontvangen we jouw motivatiebrief en curriculum vitae zo snel mogelijk via de website van OMO www.omo.nl. Let op, alleen sollicitaties via de OMO-site worden in behandeling genomen! Zodra wij de geschikte kandidaat hebben gevonden, zal deze vacature worden afgesloten.

Over Baanderherencollege

Naam school
Adres
Baanderherenweg 2 , 5282RJ Boxtel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Baanderherencollege onderscheidt zich als een eigentijdse school; een school die leerlingen uitstekend voorbereidt op vervolgonderwijs, beroep en een goede plaats in de maatschappij. De leer- en leefomgeving is zodanig dat de leerling zich er thuis voelt. Hij wordt aangesproken op zijn talenten en begeleid naar een zelfstandige wereldburger. Respect voor elkaar en een veilige schoolomgeving zijn daarbij belangrijk. Onze slogan voor leerlingen, ouders en personeel is: Je telt mee op het BHC.
Bijzonderheden
Het Baanderherencollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.