Vacature Docent Engels in Hengelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Engels 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
13-12-2021
Met ingang van
16-11-2021
Referentienummer
4806
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 0,8
Omschrijving

Ben jij een enthousiaste docent Engels, vind je het leuk om onderwijs te ontwikkelen en ben je een goede coach? Daag jij leerlingen uit zichzelf te overtreffen en wil je aan de slag op het vmbo in Hengelo? Reageer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen Engels aan leerlingen in de onder- en bovenbouw van het vmbo van het C.T. Stork College. Door theorie en praktijk op een aansprekende manier te combineren, breng je leerlingen kennis en vaardigheden bij waar ze voor de rest van hun leven iets aan hebben. 
Je krijgt er energie van om de lessen Engels naar een hoger niveau te tillen. Je past diverse pedagogische en didactische methoden toe om leerlingen zelfstandig te 'leren leren'. Daarbij creëer je een leerklimaat, waarin zij zich veilig en gewaardeerd voelen én vertrouwen ontwikkelen in eigen kennen en kunnen. Jij ziet het goede in elke leerling en ontdekt wat hen beweegt.

Het coachen van jonge collega docenten behoort ook tot jouw taken. Bovendien vervul je een voortrekkersrol met betrekking tot 'blended learning' en heb je een voorbeeldrol qua activerende didactiek.

Jouw profiel

Je beschikt over een tweede- of eerstegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels. Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden en speel je een belangrijke rol bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en bouwt mee aan de school. Inhoudelijke kennis deel je graag met anderen en samenwerken gaat je gemakkelijk af. Tot slot beschik je over ervaring met het opstellen van vakwerkplannen en heb je affiniteit met thematisch en vakoverstijgend werken.

Jouw werkplek

Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. 

C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan met een functieomvang van 0,8 fte, tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal € 5.012 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LC). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.ctstorkcollege.nl of www.carmelhengelo.nl.  

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? De heer Rik Dekker, teamleider, beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06-13429678. 

Solliciteren

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LC, maximaal 5.012,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Adres
Grundellaan 36 , 7552ED Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.