Vacature Roostermaker 0.4/0.5 fte 07121117 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Roostermaker 0.4/0.5 fte 07121117 
Datum online
2021-11-24 24-11-2021
Sluitingsdatum
7-12-2021
Met ingang van
2021-11-24
FTE
0,5
Omschrijving
Roostermaker 0.4/ 0.5 WTF Mollerlyceum te Bergen op Zoom

De functie
Als Roostermaker vind je het een uitdaging om binnen de kaders van wet- en regelgeving en werkafspraken, de wensen van de diverse partijen zoveel mogelijk te vertalen naar de (les)roosters. Je verzamelt informatie ten behoeve van het dagrooster, toetsroosters, ouderavonden en andere activiteiten. Je bespreekt knelpunten met je collega en eventueel de directie van de school en geeft alternatieven aan. In deze functie werk je nauw samen met je collega waarbij je ook de aanwezigheid en bereikbaarheid in de week met elkaar afstemt. Vanwege een lopend project zoeken we extra ondersteuning op het gebied van het maken van de dagroosters voor in ieder geval dit schooljaar 2021-2022.

Wat heb je hiervoor nodig?
• Je hebt ervaring met het maken van roosters binnen het onderwijs;
• Je vindt jouw vak geweldig en maakt er een sport van om de puzzel steeds weer gelegd te krijgen;
• Je bent vaardig in het werken met automatische systemen en hebt bij voorkeur ervaring met het roosterprogramma Zermelo;
• Je werkt nauwkeuring en hebt een groot kwaliteitsbewustzijn;
• Je kunt een goede balans vinden tussen de verschillende belangen van partijen;
• Je bent communicatief vaardig;
• Je bent creatief en kan buiten de kaders denken.

Wat bieden wij jou?
Een benoeming als roostermaker per zo spoedig als mogelijk tot einde schooljaar 2021-2022 op basis van projectformatie. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Onze school
Het Mollerlyceum is een kleine, gezellige school met een goede sfeer waar we ongeveer 650 leerlingen onderwijs op maat aanbieden. Ons onderwijsaanbod bestaat uit havo, atheneum en gymnasium. Ons motto ENJOY LIFE is voelbaar. Dit betekent dat onze leerlingen hard moeten werken, maar tijdens hun schoolperiode ook veel leuke dingen meemaken. Daarbij vinden wij dat leren van elkaar belangrijk is. Iedereen kent elkaars naam en onze docenten hebben oog voor het welbevinden van leerlingen.

Hoe nu verder?
Wil je meer weten over deze vacature of over onze school kan je meer informatie vinden op de volgende websites; www.mollerlyceum.nl en www.omo.nl. Als je daarna nog vragen hebt, kan je contact opnemen met Frank Looijen (directeur) via f.looijen@mollerlyceum.nl of 0620838890.

Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kan je via www.omo.nl solliciteren middels het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae. Solliciteren kan tot uiterlijk 7 december 2021. Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Adres
Bolwerk-Zuid 170 , 4611DX Bergen op Zoom Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.