Vacature Onderwijsondersteuner in Katwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsondersteuner 
Datum online
2021-11-24 24-11-2021
Sluitingsdatum
10-12-2021
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
32-36 uur
Omschrijving
Ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan in het voortgezet onderwijs als ondersteuner voor leerlingen? Ben je nieuwsgierig naar hoe passend onderwijs er in de praktijk uitziet? En word je daarnaast enthousiast van het zorgvuldig oppakken en afronden van administratieve taken?
 
Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een collega die het verschil gaat maken voor onze leerlingen die gebruik maken van het arrangement en die daarnaast een rol speelt in het verwerken en signaleren van verzuim van leerlingen.        
Het arrangement is een plek waar leerlingen worden opgevangen en ondersteund wanneer zij niet in staat zijn de reguliere les te volgen. Het fungeert voor deze leerlingen als time-out plek, waarbinnen wordt gekeken wat op dat moment de ondersteuningsbehoefte van de leerling is. Veelal wordt dreigend schooluitval daardoor voorkomen.  

Over ons
Jouw uitdaging
Je ondersteunt en vangt leerlingen op die wegens sociaalemotionele, psychische, lichamelijke en/of medische of gedragsproblematiek de lessen niet volledig volgens het rooster klassikaal kunnen volgen, met als uiteindelijke doel (volledige) terugkeer naar de lessituatie. Je bent zorgt voor een goed verloop in de dagelijkse gang van zaken binnen het arrangement. Daarnaast verricht je diverse administratieve werkzaamheden. Ook vervul je een belangrijke, signalerende rol als het gaat om verzuimadministratie t.b.v. leerlingen.
 
 
 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige
Functie-eisen
Over jou
Jij bent
Je bent vaardig in de omgang met van leerlingen. Je kunt je vinden in eigenschappen als proactief, bevlogen en initiatiefrijk. Daarnaast ben je in staat zelfstandig te werken, beschik je over empathisch vermogen, beheers je gespreksvaardigheden en beschik je over professionele schrijfvaardigheden. Je bent in het bezit van een diploma met een sociaal pedagogische achtergrond op minimaal mbo-4 niveau.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een aantrekkelijke werkomgeving met professionele, leuke collega’s, prettige werksfeer, goede begeleiding en ontplooiingsmogelijkheden. Dit alles in een prachtige omgeving direct aan de kust. Verder zijn er ook nog:
  • salaris conform cao VO (€ 2133 - € 2699 bij een fulltime betrekking)
  • eindejaarsuitkering van 8,33% 
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals kortingsregelingen met diverse verzekeraars, fietsplan, laptop, online nascholen via onze eigen Learnspace.  
Dienstverband                      
Het dienstverband betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en ongewijzigde bedrijfsomstandigheden.
 

Over Pieter Groen

Naam school
Adres
Helmbergweg 10 , 2221SZ Katwijk
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Petra Bosman
Niveau
mavo, havo, vwo
Omschrijving
Onze school  
Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs van hoge kwaliteit met uitstekende resultaten. Op alle niveaus wordt tweetalig onderwijs (tto) aangeboden.  
De school telt 1500 leerlingen, heeft goede resultaten en de durf om onderwijsontwikkelingen aan te gaan. Wij staan voor een persoonlijke aanpak en maatwerk voor de leerling in combinatie met de modernste technologie.    
  
Pieter Groen is onderdeel van Stichting Andreas College. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ga jij de uitdaging aan?
Reageer uiterlijk 10 december 2021 via Meesterbaan
 
Meer informatie?
Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Sanne Zandbergen, ondersteuningscoördinator Pieter Groen. Zij is bereikbaar via E-mail: s.zandbergen@andreascollege.nl
 
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Petra Bosman, personeelszaken. E-mail: p.bosman@andreascollege.nl
 
Stuur alstublieft jouw sollicitatie niet naar het persoonlijk e-mailadres van mevrouw Bosman. Alleen online sollicitaties via Meesterbaan.nl worden meegenomen in de procedure.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.