Vacature Gymleerkracht in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Gymleerkracht 
Datum online
2021-11-23 23-11-2021
Sluitingsdatum
23-1-2022
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Vast
FTE
0.4 - 1 fte
Omschrijving
Voor de Van Brienenoordschool zijn wij op zoek naar een

Gymleerkracht
16 tot 40 uur per week

Wist je dat…
 • zowel starters als ervaren medewerkers welkom zijn.
 • wij veel waarde hechten aan samenwerken.

Dit is wat je doet
Als gymleerkracht ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en verzorgen van gedifferentieerde gymlessen voor de groepen 1 tot en met 8; hetgeen neerkomt op 18 groepen waar je twee keer per week les aan geeft. Tevens zorg jij voor de overdracht met collega’s en maak je de leerlingenbeoordelingen voor de rapporten.

Dit is waar je dat gaat doen
De Van Brienenoordschool is een school voor openbaar en Protestant-Christelijk basisonderwijs. Wij zijn gevestigd in Oud-IJsselmonde. Op dit moment zitten wij midden in een onderwijskundig verandertraject, waarmee we kinderen willen stimuleren door middel van bewegend, spelend en ontdekkend leren.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Dit breng je mee
Je bent als gymleerkracht positief ingesteld en ziet het als een kans om jezelf te ontwikkelen binnen dit mooie vakgebied. En dat maakt jou bijzonder! Verder breng jij de volgende dingen mee:
 • Een afgeronde ALO-opleiding.
 • Je vindt het een uitdaging om kinderen in de leeftijdscategorie 4 tot en met 12 jaar in beweging te brengen.
 • Je werkt graag samen en brengt een gezonde dosis humor mee.
 • Een open en transparante houding naar leerlingen, ouders en collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij begrijpen als geen ander dat je dit bijzondere beroep niet alleen doet en heten je daarom welkom in ons gezellige team. Ook bieden wij jou:
 • Een contract gebaseerd op jouw beschikbaarheid.
 • Een salaris van € 2.678,- tot € 4.113,- bruto per maand bij 40 uur per week. Dit valt in schaal L10 volgens cao Primair Onderwijs.
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen het onderwijs of een ander vakgebied binnen de SWKGroep.
 • Betrokken en gemotiveerde Rotterdamse leerlingen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een reiskostenvergoeding en collectieve verzekeringen.

Over Van Brienenoordschool

Naam school
Adres
Percevalweg 4 , 3077NK Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Molenaar
Omschrijving
De Van Brienenoordschool is onderdeel van de SWKGroep. Onze gezamenlijke ambitie gaat ver; we werken samen in het ontwikkelen van een breed talentencentrum waarin we voor mensen van alle leeftijden iets kunnen betekenen. Samen bouwen we bruggen en kleuren we de toekomst. Niet alleen van de Van Brienenoordschool en de SWKGroep, maar van de hele buurt. Wil je meer weten over de SWKGroep en haar bijzondere projecten? Kijk dan eens op onze website www.swkgroep.nl.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Heb je nog vragen? Stel ze aan Nathalie van den Berg, recruiter, bereikbaar van dinsdag tot en met donderdag via 06-22063083.

Hallo nieuwe collega. Welkom in ons team! Stuur ons direct jouw sollicitatie en vertel ons wat je motivatie is om bij ons te komen werken. De sollicitatieprocedure bestaat uit een sollicitatieronde en een arbeidsvoorwaardengesprek. Uiteraard houden wij hierbij rekening met de coronamaatregelen. 

De Van Brienenoordschool is onderdeel van de SWKGroep. Onze gezamenlijke ambitie gaat ver; we werken samen in het ontwikkelen van een breed talentencentrum waarin we voor mensen van alle leeftijden iets kunnen betekenen. Samen bouwen we bruggen en kleuren we de toekomst. Niet alleen van de Van Brienenoordschool en de SWKGroep, maar van de hele buurt. Wil je meer weten over de SWKGroep en haar bijzondere projecten? Kijk dan eens op onze website www.swkgroep.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.