Vacature Leraar basisonderwijs in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar basisonderwijs 
Datum online
2021-11-23 23-11-2021
Sluitingsdatum
23-12-2021
Met ingang van
1 januari 2022
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,5 - 1,0
Omschrijving
De Rotterdsamse Schoolvereniging zoekt voor RSV l (Rotterdam-Centrum) een Leraar Primair Onderwijs
(full-time of part-time),   
voor groep 3 en groep 6 

m.i.v. 1 januari 2022 (of zoveel eerder of later als mogelijk is) 


De scholen van Rotterdamse Schoolvereniging zijn unieke, fijne, rustige basisscholen met een rijke historie die teruggaat tot 1880.  RSV I bevindt zich in het centrum van Rotterdam en telt 16 klassen. 
Er wordt op de scholen van de Rotterdamse Schoolvereniging gewerkt vanuit rust, reinheid en regelmaat. Het schoolconcept, gekenmerkt door een eigentijds leerstofjaarklassensysteem, staat garant voor een cultuur waarin je als leerkracht echt aan lesgeven toekomt. Duidelijkheid, orde en structuur worden schoolbreed gehanteerd. Gedragsproblemen komen nauwelijks voor. De kwaliteit van het onderwijs wordt mede vormgegeven door de aanwezigheid van een groot aantal vakleraren. Er wordt gewerkt met een stabiel en hecht team in een collegiale sfeer. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij komen graag in contact met leerkrachten met hart voor goed en gedegen onderwijs, die een brede vorming van de leerlingen belangrijk vinden en die zich aange

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over Rotterdamse Schoolvereniging

Adres
Schiedamsesingel 155 , 3012BB Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. C. van den Boogaart-Spruijt
Omschrijving
De Rotterdamse Schoolvereniging beheert een tweetal basisscholen op algemeen bijzondere grondslag. De leerlingen van de school komen niet uit de wijken waarin de scholen staan,  maar vanuit bijna alle delen van Rotterdam en soms ook van buiten Rotterdam. Het onderwijs dat er wordt gegeven kenmerkt zich door een  door een eigentijds en degelijk leerstofjaarklassensysteem. De leerlingen bevinden zich in een veilige schoolomgeving waarin sprake is van rust, regelmaat en reinheid. De leerlingen werken allemaal een verzwaard programma door. Er is sprake van een doorstroom naar hogere vormen van voortgezet onderwijs.   

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor informatie kunt u contact opnemen met de directeur van de school, mevrouw C. van den Boogaart-Spruijt. Zij is te bereiken op telefoonnummer 010-4138999. 

Sollicitaties, inclusief CV, kunnen worden gericht aan het bestuur van de Rotterdamse Schoolvereniging, Schiedamsesingel 155, 3012 BB Rotterdam. Reactie per e-mail is ook mogelijk: administratie@rsv.nl 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.