Vacature Groepsleerkracht middengroep in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Groepsleerkracht middengroep 
Datum online
2021-11-25 25-11-2021
Sluitingsdatum
31-12-2021
Met ingang van
1-1-2022
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Wij zijn een Vreedzame school waarbij je er als leerkracht toe doet. In deze gezellige school in de gemeente Capelle aan den IJssel ben je voor kinderen een belangrijk persoon in hun leven.

De Sjalomschool is een Protestants Christelijke Basisschool, waarbij op diverse manieren de christelijke boodschap met de kinderen wordt gedeeld. Dit doen we onder andere door het vertellen van bijbelverhalen, het vieren van christelijke feesten en het zingen van liedjes.

Het woord Sjalom doet denken aan het Hebreeuwse woord voor vrede.  Bij het stichten van deze school is gekozen voor een naam met een diepere betekenis. Het kan ook de innerlijke vrede en de mentale balans van een kind aanduiden.

We zijn een school waar iedereen (kinderen, leerkrachten en ouders) zich thuis voelt en waar het fijn is. We gaan respectvol met elkaar om. Er is speciale aandacht voor de individuele ontwikkeling van een kind. Daarbij staan we kinderen bij die extra aandacht nodig hebben en daarnaast hebben wij op onze school ook aandacht voor meer begaafde kinderen. 
Videopitch

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Van sollicitanten wordt verwacht dat zij:
 • betrokken zijn en oog hebben voor wat ieder kind nodig heeft;
 • de christelijke identiteit van de school vanuit hun geloof kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie;
 • teamspelers zijn;
 • gewend zijn om te bespreken wat aandacht behoeft;
 • zorg kunnen dragen voor het dagelijks onderwijs op pedagogische en didactische vlak;
 • zorgvuldig kunnen overleggen met deskundigen;
 • op een prettige wijze contact kunnen onderhouden met kinderen en de ouders.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Dit is ons aanbod aan jou:
 • Een brutosalaris tussen de €2678,- (starter) en €4113,- (ervaren) op basis van een fulltime werkweek en ervaring;
 • Overige vergoedingen, pensioenregeling en een fietsplan;
 • Een uitdagende baan als groepsleerkracht;
 • Een gezonde werk/privé balans;
 • Een coach die samen met jou werkt aan jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Een interne mentor voor alle regelzaken;
 • Een platte organisatie, waarin jij hét verschil kunt maken en gehoord wordt.
 • Leuke collega’s waarmee je altijd kunt sparren;
 • Reiskostenvergoeding volgens cao.
Werken in deeltijd is bespreekbaar.

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van bovenstaand aanbod dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Over De Sjalomschool

Naam school
Adres
Hermitage 42-46 , 2907NB Capelle aan den IJssel
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Paul de Jong
Omschrijving
De Sjalomschool is een Protestants Christelijke Basisschool, waarbij op diverse manieren de christelijke boodschap met de kinderen wordt gedeeld. Dit doen we onder andere door het vertellen van bijbelverhalen, het vieren van christelijke feesten en het zingen van liedjes. Wellicht als u het woord Sjalom hoort denkt u aan het Hebreeuwse woord vrede.  Bij het stichten van deze school is gekozen voor een naam met een diepere betekenis. Het kan ook de innerlijke vrede en de mentale balans van een kind aanduiden.
We zijn een school waar iedereen (kinderen, leerkrachten en ouders) zich thuis voelt en waar het fijn is. We gaan respectvol met elkaar om. Er is speciale aandacht voor de individuele ontwikkeling van een kind. Daarbij staan we kinderen bij die extra aandacht nodig hebben en daarnaast hebben wij op onze school ook aandacht voor meer begaafde kinderen. 

Onze Stichting heeft 9 uiteenlopende scholen waarin ruim 2000 leerlingen les krijgen. Bij onze medewerkers staat talentontwikkeling hoog in het vaandel. Door een klein stafbureau gaat er veel geld naar de scholen.

Medewerkers kunnen gebruikmaken van een reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Daarnaast kunnen ze gebruik maken van een collectiviteitskorting op een zorgverzekering.
Vervanging van leerkrachten is goed geregeld door middel van clustervervangers die in dienst zijn van de organisatie.
Bijzonderheden
We verwachten van leerkrachten dat zij vanuit hun christelijke levensovertuiging de identiteit van de school kunnen uitdragen op basis van de identiteitsnotitie.

Alle medewerkers zijn ambassadeurs van de Stichting en zien het daarom als hun taak om kwalitatief onderwijs te laten plaatsvinden, waarin het evangelie van Jezus Christus de inspiratiebron is.

Medewerkers doen er alles aan om de scholen te laten ontwikkelen tot zelfstandige, verantwoordelijke en vernieuwende organisaties waarin de missie herkenbaar is.

Medewerkers gaan respectvol om met mensen en gedragen zich verantwoordelijk ten opzichte van de middelen die hen zijn toevertrouwd. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contactinformatie:
Meer informatie kunt u inwinnen bij: dhr. De Jong (Stafmedewerker P&O) via 06-44885406 en   Leo Kloet - directeur: 06-44886276

Uw sollicitatie voorzien van een curriculum vitae kunt u uitsluitend via mailadres vacature@stichtingpcpo.nl zenden naar: Het Bestuur van de Stichting PCPO Capelle-Krimpen. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.