Vacature PABO-stagiaires in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
PABO-stagiaires 
Datum online
2021-11-23 23-11-2021
Sluitingsdatum
23-1-2022
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,2 - 1,0
Omschrijving
Stichting Protestants-Christelijk Onderwijs Hillegersberg Schiebroek (PCOHS) is het bevoegd gezag van vier basisscholen en peuteropvang aan de groene noordrand van Rotterdam. PCOHS ziet haar scholen (met ongeveer 1450 leerlingen en 160 personeelsleden) als een omgeving waar leerlingen, ouders en personeel, met én van elkaar leren. Geen lerende leerling zonder lerende medewerker. Samenwerking tussen de scholen onderling is belangrijk, eigenheid van de scholen ook. 

Wil jij graag aan de slag bij een kleinschalig en betrokken bestuur?
Dan ben je bij Stichting PCOHS aan het juiste adres!

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Onder het motto ‘De paden af, de toekomst in’ willen we samen toewerken naar een op groei gerichte denkstijl (de overtuiging dat je talenten slechts het startpunt zijn en je steeds kunt blijven groeien door hard te werken en ervaring op te doen). Onszelf uitdagen om van de gebaande paden, de brede weg, af te gaan. Want niemand is te oud om te groeien en zeker niet om te leren.

In overleg met jou wordt bekeken op welke van onze vier basisscholen jij het beste tot je recht kunt komen. We komen graag met je in gesprek om te ontdekken waar jij je stage zou willen lopen.

Over Stichting PCOHS

Naam school
Adres
Bergse Linker Rottekade 315 , 3056LK Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Hanneke Oosthoek
Omschrijving
Stichting PCOHS ziet het als opdracht om in Rotterdam-Noord kwaliteit, actueel en attractief onderwijs te verzorgen. Onderwijs waarmee we bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen, zodat een belangrijke basis wordt gelegd om straks als volwassene op een verantwoorde manier in het leven te kunnen staan. De basisscholen van Stichting PCOHS werken vanuit de protestants-christelijke levensovertuiging. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Enthousiast?
Ben je geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met Hanneke Oosthoek, bereikbaar tijdens werkdagen tot 19 uur op 06-46461280. Of stuur gelijk een mail met CV en motivatie ter attentie van Hanneke Oosthoek naar hrm@pcohs.nl, waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.