Vacature Onderwijsassistent Zorg & Welzijn in Heerhugowaard

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent Zorg & Welzijn 
Datum online
2021-11-23 23-11-2021
Sluitingsdatum
5-12-2021
Met ingang van
Zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
Ben jij de Onderwijsassistent Zorg & Welzijn die onze docenten assisteert met het verzorgen van praktijklessen in de keuken? Wil jij aan de slag op onze school in Heerhugowaard? Reageer dan op deze vacature!

Onderwijskundige ambities Johannes Bosco
Voor onze leerlingen is de relatie met en de nabijheid van de docent het meest belangrijk.

De behoeftes van leerlingen zijn in de loop van de jaren misschien veranderd – ook met de invoering van passend onderwijs -, maar wat blijft is dat onze kinderen meer dan ooit behoefte hebben aan ‘gezien’ worden, aan een echte relatie met ons als volwassenen, aan veiligheid, zekerheid en duidelijkheid.

Ons ideale onderwijs vraagt een organisatievorm die docenten een rooster en een lessentabel geeft die maken dat er genoeg ruimte is – fysiek en in het hoofd –  om een relatie aan te gaan met de leerlingen. Ook willen we ruimte bieden de leerlingen te laten werken aan de ontwikkeling die voor hen op dat moment belangrijk is en niet perse aan hetgeen waar de ‘gemiddelde leerling’ op dat moment volgens het rooster aan moet werken. Daarom werkt onze school vanaf school 2021-2022 met een flexrooster, waar leerdoelgericht werken en formatief handelen belangrijke uitgangspunten zijn.

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Jouw profiel
Je bent een gemotiveerde onderwijsassistent die geïnteresseerd is en mee gaat in de diverse ontwikkelingen van het onderwijsvak. Je bent in bezit van een relevante MBO diploma en/of relevante certificaten. Daarnaast heb je ervaring met het assisteren van docenten in de keuken.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Ons aanbod
Het betreft een tijdelijke functie (ter vervanging van ziekte) voor 0,8 wtf met een passende beloning in schaal 6, conform de CAO VO.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, uitstekende pensioenregeling (ABP), reiskostenvergoeding en werkkostenregeling.

Tevens kunnen medewerkers rekenen op een plezierige werksfeer in een professionele organisatie waarin veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Nieuwe collega’s worden uitgebreid begeleid.
 

Over Johannes Bosco

Naam school
Adres
Hectorlaan 7 , 1702CL Heerhugowaard
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Entes
Niveau
vmbo
Omschrijving
Het Trinitas College als werkgever
Wij zijn een eigentijdse en lerende organisatie, die continu in ontwikkeling is. Onze school is dan ook dé plek voor gedreven medewerkers die hun talenten willen ontwikkelen en hun ambities willen realiseren om hun vak naar het hoogst mogelijke niveau te brengen.

Je wordt als medewerker gezien en gewaardeerd voor de bijdrage die je elke dag levert aan de ontwikkeling van onze leerlingen. De docenten en medewerkers op het Trinitas College hebben een goede band met de leerlingen en elkaar. We zijn betrokken, durven ons kwetsbaar op te stellen en elkaar feedback te geven. Zo leren we van elkaar, blijven we groeien in ons vak en houden we de kwaliteit van het onderwijs hoog. Het Trinitas College is een betrouwbare en fijne werkgever, waar je als medewerker graag wilt werken en verder wil ontwikkelen.

Het Trinitas College, met het Han Fortmann (havo, vwo) en Johannes Bosco (vmbo) vormen samen één school. Tussen beide locaties bestaat een nauw contact. Vanuit één visie, één missie en gebaseerd op gemeenschappelijke kernwaarden vanuit onze katholieke traditie geven Johannes Bosco en Han Fortmann inhoud en vorm aan onderwijs dat aansluit bij hun leerlingen als ware zij één school.

Onze ambities zijn richtinggevend voor waar het Trinitas College de komende jaren aan wil werken. Wij maken werk van maatwerk, we hebben een positief schoolklimaat, we staan midden in de samenleving en wij werken samen volgens de kenmerken van een professionele cultuur. Onze ambities geven richting aan de onderwijsontwikkeling op het Han Fortmann en Johannes Bosco, ieder met hun eigen doelgroep.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Informatie
Meer informatie over deze vacature kun je opvragen bij dhr T. de Jonker, email: t.dejonker@trinitascollege.nl.

Solliciteren?
Je kunt je sollicitatie tot en met 5 december 2021 kenbaar maken middels de knop “Solliciteren”, aan de rechterkant van deze pagina.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.