Vacature Stagiair HR leren en ontwikkelen in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Stagiair HR leren en ontwikkelen 
Datum online
2021-11-22 22-11-2021
Sluitingsdatum
13-12-2021
Met ingang van
Januari/februari 2022
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0.8 - 1
Omschrijving
ZAAM zoekt een:
 
Stagiair HR leren en ontwikkelen 

De organisatie
Stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs is een organisatie met 23 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam. Deze scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs, variërend van praktijkonderwijs tot gymnasium.
In deze jonge organisatie werken ongeveer 1.500 bevlogen medewerkers met een schat aan kennis, ervaring en vaardigheden. Binnen ZAAM is er veel aandacht voor ontwikkeling van leerlingen en eigen medewerkers.
 
De ZAAM academie
Vanuit de ambitie om een professionele leergemeenschap te zijn, is de ZAAM academie ontwikkeld. De ZAAM academie is het eigen (online) platform voor professionalisering van Stichting ZAAM. Een ontmoetingsplek, waar het personeel komt om kennis te halen en te brengen door te leren van en met elkaar. Met meer dan 1500 medewerkers zijn we samen een enorme bron aan expertise en creativiteit, die we gericht willen inzetten voor onze leerlingen. 
 
De ZAAM academie draagt bij aan onderwijs van goede kwaliteit en het ondersteunen in de organisatiedoelen door het gericht aanbieden van opleidingen. Om goede onderwijskwaliteit te waarborgen zijn leraren en onderwijsondersteuners voortdurend bezig met de eigen professionalisering. Personeelsleden hebben hiervoor budget en tijd tot de beschikking en kunnen putten uit een steeds breder aanbod aan leeractiviteiten, van workshops, korte trainingen en netwerksessies tot langere opleidingstrajecten voor alle doelgroepen (lesgevend, ondersteunend en leidinggevend personeel). Het instrument bij het beschikbaar maken van het aanbod aan leeractiviteiten is de online academie www.zaamacademie.nl. Het is een dynamisch platform, waarop het aanbod regelmatig wordt vernieuwd om aan te sluiten op ieders behoeften.

De werkzaamheden
Een groot gedeelte van jouw tijd zet je je in om leren en ontwikkelen dé plek binnen ZAAM te geven die het verdient. Je helpt mee de ZAAM academie verder te ontwikkelen. Je trekt hierin nauw op met de programmamanager en adviseur leren en ontwikkelen van de ZAAM academie. Je ondersteunt dit team bij het inrichten, uitvoeren en controleren van diverse administratieve werkzaamheden.
  • Je promoot activiteiten van de ZAAM academie en werft deelnemers
  • Inplannen van het gehele aanbod inclusief afstemmen locatie en catering
  • Registreren van deelnemers
  • Meewerken aan de nieuwsbrief
  • Beheer van de website www.zaamacademie.nl
  • Bijhouden van de mailbox

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Functieprofiel
Je bent:
-          voor minimaal 5 maanden beschikbaar voor 32-40 uur per week, startdatum in overleg;
-          student aan een HRM of administratie opleiding op MBO of HBO niveau;
-          ondernemend en energiek;
-          administratief sterk en hebt oog voor detail;
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden
We zijn een jonge organisatie die sterk in ontwikkeling is. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën en een proactieve inbreng. Daarnaast bieden we je veel mogelijkheden om je verder te professionaliseren en te ontwikkelen.
 
Voor deze functie ontvang je een stagevergoeding.
 

Over ZAAM diensten

Naam school
Adres
Dubbelink 2 , 1102AL Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Bastiaenen
Omschrijving
De organisatie
Stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs is een organisatie met 23 scholen in Amsterdam, Zaandam en Monnickendam. Deze scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs, variërend van praktijkonderwijs tot gymnasium.
 
ZAAM bestaat nu 7 jaar en is een open, diverse, transparante en informele organisatie. De organisatie ontwikkelt zich naar een volgende fase waarin profilering, professionalisering en organisatie ontwikkeling centraal staan. De organisatie is er klaar voor om hier actief mee aan de slag te gaan. In deze jonge organisatie werken ongeveer 1500 bevlogen medewerkers met een schat aan kennis, ervaring en vaardigheden. Binnen ZAAM is er veel aandacht voor ontwikkeling van eigen medewerkers.

ZAAM diensten
Het College van Bestuur en de scholen worden ondersteund door een kleinschalig ingericht bureau, genaamd ZAAM diensten, bestaande uit een bestuursbureau, Control en Financiën, Huisvesting en Facilitair en afdeling P&O. Onder de afdeling P&O vallen P&O Beheer, P&O advies en de ZAAM academie.


 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren 
Solliciteren kan tot en met 12 december 2021 via werkenbijzaam@zaam.nl. 
Als je wordt uitgenodigd voor het 1e gesprek, ontvang je uiterlijk 13 december bericht.
 
Contact
Voor vragen en overleg over deze functie kun je met Laura Bastiaenen, P&O adviseur leren & ontwikkelen, contact opnemen via: 06-25770333 of l.bastiaenen@zaam.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.