Vacature HHV211119 Docent Burgerschap in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
HHV211119 Docent Burgerschap 
Datum online
2021-11-19 19-11-2021
Sluitingsdatum
5-12-2021
Met ingang van
2021-11-19
FTE
0,2
Omschrijving
Jij maakt morgen mooi!

Ben jij een enthousiaste docent Burgerschap en vind je het een uitdaging om burgerschap te geven aan onze leerlingen van Helder havo/vwo, één van de Parmant Scholen?

Dan komen wij graag met jou in contact.

De vacature is voor 0.2 fte.

Helder havo/vwo
Wij zijn druk bezig met rust.
Helder havo/vwo is een zelfstandige, reguliere en kleinschalige havo- en vwo-school voor leerlingen met een vorm van autisme, AD( H )D en/of een vergelijkbare ondersteuningsbehoefte. Helder havo/vwo is geen toverschool. We doen geen wonderen. Maar we hebben wél de kracht om onze leerlingen te laten stralen. Om hen hun eigen magie te laten ontdekken. We doen dat samen, met oog en oor voor elkaar en met waardering voor ieders eigenheid. Bij Helder havo/vwo geven we onze leerlingen nieuwe kansen en het zelfvertrouwen om die kansen met beide handen aan te pakken. Wij dragen op deze manier bij aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan hbo of universiteit te volgen. Helder havo/vwo is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 220 leerlingen. Leer onze school kennen op onze website. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. https://www.helderhavovwo.nl Helder havo/vwo maakt deel uit van Parmant Scholen.

Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi! Dat is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.

Wat vragen wij van jou?
We vragen– naast een bevoegdheid voor het geven van burgerschap – van je dat affiniteit hebt met de doelgroep van Helder havo/vwo. Daarbij vinden wij het belangrijk dat je op een creatieve en gedifferentieerde wijze de lessen burgerschap geeft.

Wat bieden wij jou?
• Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving.
• Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
• Groeimogelijkheden in kennis en ervaring.
• Salarisschaal?LB, met een maximum van?€4301,- bruto per maand.
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Spreekt deze vacature je aan?
Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met Thijs van der Heijden, teamleider Helder havo/vwo via 040-2155202 via t.vanderheijden@parmantscholen.nl

Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk
bij ‘docentenfunctie'. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet voor 6 december 2021.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Over Helder havo / vwo

Naam school
Adres
Aalsterweg 285 , 5644RE Eindhoven Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Helder havo/vwo
Wij zijn druk bezig met rust

Helder havo/vwo is een zelfstandige, reguliere en kleinschalige havo- en vwo-school voor leerlingen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of een vergelijkbare ondersteuningsbehoefte. Helder havo/vwo is geen toverschool. We doen geen wonderen. Maar we hebben wél de kracht om onze leerlingen te laten stralen. Om hen hun eigen magie te laten ontdekken. We doen dat samen, met oog en oor voor elkaar en met waardering voor ieders eigenheid. Bij Helder havo/vwo geven we onze leerlingen nieuwe kansen en het zelfvertrouwen om die  kansen met beide handen aan te pakken.
Wij dragen  op deze manier bij aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan hbo of universiteit te volgen. Helder havo/vwo is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 220 leerlingen.
Bijzonderheden
Helder havo / vwo maakt deel uit van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.