Vacature ICT-coördinator (0,8) in Den Haag

Onderwijs

Vacature

Functietitel
ICT-coördinator (0,8) 
Datum online
2021-11-19 19-11-2021
Sluitingsdatum
31-12-2021
Met ingang van
10-01-2022
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8
Omschrijving
Met ingang van 10 januari 2022 is er op Hofstad Mavo Havo een vacature voor: 
  • ICT-coördinator 0,8 FTE
Het gaat op onze school om de onderwijstypen Kader/TL, TL, Havo-TL en Havo. Sinds een paar jaar werken we aan 'Gepersonaliseerd leren' in de vorm van 'keuze-uren' en 'keuzeprojecten'. Deze worden verdeeld in de week gegeven in de onderbouw en de bovenbouw. Het team van Hofstad Mavo havo bestaat uit zo'n 70 medewerkers en er zitten ongeveer 525 leerlingen op school. De school heeft de afgelopen jaren een digitaliseringsslag gemaakt. Zo hangt er in elk lokaal een digi-bord en werken de medewerkers met een persoonlijk laptop. De leerlingen zijn in het bezit van een Chromebook en werken bij verschillende vakken aan digitale opdrachten. 

Over ongeveer anderhalf jaar verhuizen wij naar een prachtig, nieuw gebouw. Dat brengt veel ICT-mogelijkheden en -uitdagingen met zich mee, die een leuke aanvulling zijn op de huidige taken van de ICT-beheerder.

Werkzaamheden
 
De ICT-coördinator: 
- onderhoudt het contact met ITS - IT Services. ITS IT - Services voert het beheer uit op het netwerk en zorgt voor continuïteit in de beschikbaarheid van dit netwerk. De ICT-medewerker voert de communicatie met ITS en zorgt voor het aanmaken van meldingen bij ITS als hij/zij zelf niet in staat is het ICT-probleem op te lossen. 
- beheert de laptops en de chromebooks. Hij/zij zorgt op dit gebied bij schade en niet functioneren van de laptops en chromebooks dat deze gerepareerd worden. 
- is bereid zich te verdiepen in Magister-werkzaamheden en Magisterspecialisatie op het gebied van het schoolexamen- en eindexamenwerk. 
- heeft een flexibele instelling, is stressbestendig en heeft een coöperatieve en constructieve houding  
- is bereid om collega's met ICT-vraagstukken m.b.t. lessen e.d. verder te helpen. 
- onderhoudt zo nodig contact over ICT-schoolzaken met ICT-beheer van onze zusterscholen Hofstad Lyceum en Heldring College. 
- zorgt ervoor dat hij/zij middels nascholing e.d. op de hoogte blijft van actuele ontwikkelingen op ICT-gebied die voor onze school van belang zijn. 

Interesse naar bovengenoemde functie kan door middel van een motivatiebrief en een CV kenbaar gemaakt worden aan de directeur van Hofstad Mavo Havo, de heer R.J. Stehmann (sth@hofstadmavohavo.nl). 
   
Vanwege de inhoud van de vacature gaat de voorkeur uit naar iemand met ervaring op het gebied van ICT-beheer. Een lerende houding en bereidheid tot het volgen van scholing heeft de voorkeur. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige

Over Hofstad Mavo Havo

Naam school
Adres
Albardastraat 25 , 2555XP Den Haag Zuid-Holland
Denominatie
Interconfessioneel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. R.J. Stehmann
Niveau
vmbo, havo
Omschrijving
Hofstad Mavo Havo is een kleine school voor Havo-onderbouw, vmbo-TL, TL/Havo en Kader/TL-brugklas. Omgeving Loosduinen/Vruchtenbuurt/Houtwijk/Nieuw-Waldeck.
Recent zijn we gestart met zgn. 'keuze-uren' en 'keuzeprojecten' in de onder- en bovenbouw: Gepersonaliseerd Leren. Deze 'keuze-uren' en 'keuzeprojecten' worden in de onder- en bovenbouw gegeven. Het (individueel) coachen van leerlingen en het mentorkwartier spelen hierin een belangrijke rol.
Er wordt gewerkt vanuit 3 HMH-teams o.l.v. de teamleider: team 1&2 (onderbouw), team 3&4 (bovenbouw) en team 5 (Havo).

HMH in het kort:
- 2-jarige brugperiode TL, TL/Havo en Havo
- een actieve en betrokken ouderraad
- leerlingenraad (begeleid door enkele docenten)
- gratis naschoolse sport (HMH-Sports; ook deelname aan ADO VO Voetballeague)
- 3 middagen per week Studiebegeleidingsklas
- gebruik van sportvelden vlak achter de school
- een enthousiast en bevlogen team met veel jonge docenten
- gescheiden pauzes voor onder- en bovenbouw
- m.b.t. de Havo is er een nauwe samenwerking met zusterschool Hofstad Lyceum (steenworp afstand)
- actieve Loopbaanoriëntatie begeleiding (LOB) o.l.v. LOB-coördinatoren met ook Bliksemstage (onderbouw) i.s.m. JINC, sectorgerichte stage (klas 3) en beroepsgerichte stage (klas 4)
- kennismakingskamp brugklassen
- actieve werkgroep buitenschoolse activiteiten
- nieuwbouw op komst

Hofstad Mavo Havo is ook een partnerschool van Opleidingsschool Haaglanden.
Twee lerarenopleiders begeleiden jaarlijks verschillende stagiaires van (o.a.) Hogeschool Rotterdam, Haagse Hogeschool en Hogeschool Utrecht. Zij begeleiden ook de nieuwe docenten.

O.V.: RR3, tram 2 en bus 21.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.