Vacature NT2 leerkracht nieuwkomers (1 FTE) in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
NT2 leerkracht nieuwkomers (1 FTE) 
Datum online
2021-11-19 19-11-2021
Sluitingsdatum
19-12-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1
Omschrijving
"Is het leuk in de klas?"
Een schattig meisje uit Syrië met een flink rugzakje antwoord: "Ja so mooi. Ik ben blij heel veel en mooi school. En ik ben blij de juffrouwen is goed."

Bij Zonova werken we aan een veilig klimaat voor kinderen die heel veel hebben meegemaakt of nog steeds meemaken. Een veilig klimaat voor iedereen trouwens. Daarnaast moeten de kinderen natuurlijk Nederlands leren. Dat doen we op veel verschillende manieren. Vaak in contact met een ander, soms zelf achter de computer bijvoorbeeld. De kinderen krijgen les op hun eigen niveau, op een voor hen passende manier. Waar het (al) kan werken we met de door de school gekozen methodes om de kinderen de best mogelijke uitstroomperspectieven te bieden.  

De collega's zijn hecht en we staan samen achter alle kinderen, je doet het bij ons nooit alleen. De deur staat altijd open. Wij zoeken uitbreiding van ons superteam. Sluit jij je aan?

Eisen

Functie-eisen
Wat vragen wij?
-In bezit van onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
-Ervaring in een soortgelijke functie/met NT2 onderwijs
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De voordelen van Amsterdam Zuidoost? 
-Je haalt het beste uit jezelf
-Je maakt echt een verschil
-Je krijgt 10,5% Arbeidsmarkttoelage
-Je krijgt €2310,- Amsterdamtoeslag
-Wij werken samen met Rochdale en kunnen passende woonruimte in Zuidoost regelen! (*zie voorwaarden www.werkenbijzonova.nl)

Jouw werkgever
Bij Stichting Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Over Zonova

Naam school
Adres
Schonerwoerdstraat 1a , 1107GA Amsterdam Noord-Holland
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nathalie Overdiek
Niveau
lwoo
Omschrijving
ZO LEREN WE SAMEN VERDER
Elke dag werken we bij Zonova vol toewijding aan onze missie: het verschil maken voor kinderen in Amsterdam Zuidoost. Met ons bevlogen team bieden we nieuw perspectief en gaan we van de gebaande paden, zodat kinderen het beste uit zichzelf halen. We staan midden in de gemeenschap en zijn verbonden met de buurt, de ouders en de scholen. Zo leren we van en mét elkaar, en creëren we samen nieuwe kansen. 

We zijn trots op de 20 basisscholen die bij ons zijn aangesloten. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor de kinderen. De volgende scholen zijn onderdeel van Stichting Zonova:

Polsstok / Samenspel / Knotwilg / Mobiel / Onze wereld / Klaverblad / Achtsprong / De Schakel / Wereldwijs / Bijlmerhorst / Bijlmerdrie / Cornelis Jetses / De Blauwe Lijn / De Rozemarn / Nellestein / Van Houteschool / Holendrecht / De Brink / De Ster / De Tamboerijn
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.