Vacature Docent Nederlands, 1e graad in Lent

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands, 1e graad 
Datum online
2021-11-18 18-11-2021
Sluitingsdatum
6-12-2021
Met ingang van
16 februari 2021
Referentienummer
CC-010
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
ca. 0,8 fte
Omschrijving
Het Citadel College te Lent zoekt voor de locatie Griftdijk met ingang van 16 februari 2022:
 
 
Docent Nederlands, 1e graad
Ca. 0,8 fte
 
 
Werkzaamheden
Het betreft het verzorgen van de lessen Nederlands in de onderbouw van vmbo t/havo/vwo en in de bovenbouw vmbo-t/havo. Tevens ben je ook mentor. Werkdagen: dinsdag t/m vrijdag.
 
Functie-eisen
Je bent in het bezit van een eerstegraads onderwijsbevoegdheid Nederlands.
 
Competentieprofiel
Voor deze functie zijn de volgende gedragscompetenties van belang: proactief, ondernemend, op professionele wijze feedback geven en nemen, duidelijke doelstellingen vaststellen voor eigen taken en duidelijkheid verschaffen over het te bereiken resultaat, klassenmanagement, vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijke vacature ter vervanging van een afwezige collega tot en met 31 juli 2022. De salariëring geschiedt op basis van functieschaal LB van de CAO-VO met een maximum van € 4301,- bruto bij een fulltime aanstelling. De mogelijkheid bestaat dat de benoeming via een payrollconstructie wordt aangegaan.
 
Meer informatie
De vacature is zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de heer B. Verweij, afdelingsleider havo Citadel College. Meer informatie over het Citadel College kun je vinden op onze website: www.citadelcollege.nl.
 
Solliciteren
Je kunt tot en met 6 december 2021 reageren door op onderstaande button te klikken.
 
De gesprekken vinden plaats in week 50.
 

Eisen

Opleiding
1e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over Citadel College

Naam school
Adres
Dijkstraat 7A , 6663AD Lent
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. S. Athmane
Niveau
vmbo, havo, vwo
Omschrijving
Het Citadel College is een jonge en moderne school met oog voor talenten en leerbehoeften van haar leerlingen. De ontwikkelingen in de samenleving vraagt van scholen om een daaraan passend onderwijs aan te bieden. In de samenleving is een enorm groot informatieaanbod. Het Citadel College wil leerlingen deze 21e eeuwse vaardigheden aanbieden. Onze leerlingen willen we goed voorbereiden op een wereld met veel technische en snelle veranderingen. Leerlingen beschikken over zelfkennis, een groot reflectievermogen, die weten waar hun krachten en hun drijfveren liggen, kritisch zijn, keuzes kunnen maken en beschikken over goede sociale vaardigheden.

Op het Citadel College vinden we het belangrijk om op de vele ontwikkelingen in te spelen en de leerlingen hierop goed voor te bereiden. Op het Citadel College kiezen we voor een persoonlijke benadering en leerlingen willen we leren om zelfbewust keuzes te maken. De school wil haar leerlingen kennen en zich op de ontwikkeling van leerlingen richten. Belangrijke elementen op het Citadel College zijn dan ook Leren, Groeien en Schitteren.

Het Citadel College is een brede scholengemeenschap voor alle leerwegen: van vmbo tot en met vwo. Op de locatie Dijkstraat is het vmbo met basis- en kaderberoepsgerichte leerweg gehuisvest en op de locatie Griftdijk vmbo-t, havo en vwo. Medewerkers van het Citadel College voelen zich betrokken bij de school, de collega’s, de ouders en de omgeving waarin zij werken. De school biedt een professionele en informele leer- en werkomgeving.

Wil jij graag werken in een professionele en informele organisatie, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren!
Bijzonderheden
Unieke kenmerken: De lessen duren 60 minuten. Er vallen geen lessen uit en in leerjaar 1, 2 en 3 hebben leerlingen geen tussenuren.

Extra: 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.