Vacature Onderwijsassistent in Deventer

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Datum online
2021-11-18 18-11-2021
Sluitingsdatum
13-12-2021
Met ingang van
03-01-2022
Referentienummer
4793
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Omschrijving
Ben jij de onderwijsassistent die breed inzetbaar is binnen onze school? Ben je in staat leerlingen individueel en in groepsverband te begeleiden en denk je graag mee over de gang van zaken binnen het team? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw werkzaamheden
  • In pauzes houd je toezicht op leerlingen in en om de school;
  • Je biedt hulp en ondersteuning aan leerlingen in en om de klas;
  • Je biedt algemene ondersteuning aan de verschillende teams in de school.
Jouw profiel
Je hebt bij voorkeur ervaring in het voortgezet onderwijs. Je beschikt bij voorkeur over een afgeronde mbo-opleiding als onderwijsassistent. Je bent bewezen professioneel en collegiaal. Je bent inzetbaar binnen al onze afdelingen (vmbo basis t/m atheneum).
Je bent initiatiefrijk op zowel inhoud als proces. Je hebt belangstelling voor ontwikkelingen in het onderwijs en loopt warm voor vraagstukken op het terrein van leerlingondersteuning. Omdat je goed kunt reflecteren en communiceren ben je goed in het samenwerken met collega's.
Je past bij de cultuur van het Stormink. We verwachten openheid, teamgerichtheid, collegialiteit en relativeringsvermogen. Verder ben je een flexibele, pragmatische en positief ingestelde collega. Je weet als geen ander hoe jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar te motiveren zijn.

De werkplek
Het Stormink slaagt er in om in een grote school (rond 1.100 leerlingen) voor leerlingen en docenten overzichtelijke en kleinschalige leeromgevingen te creƫren. De organisatie van de school in vijf relatief zelfstandige onderwijsteams speelt daarin een kernrol. Er heerst een goede sfeer waarbij de medewerkers zich beschikbaar opstellen om in voorkomende gevallen taken van elkaar over te nemen of elkaar te ondersteunen. De lijnen zijn kort en nieuwe medewerkers voelen zich er vaak snel thuis.
Het Stormink is een brede onderbouwschool (basis-kader-mavo-havo-vwo en internationale schakelklas) die is gehuisvest in een zeer modern nieuw gebouw dat de blik heeft gericht op het belangrijkste voedingsgebied; de uitbreidingswijken in Deventer Oost. In de dynamische school vinden veel vernieuwingen plaats (onder andere op het terrein van Persoonlijk Leren en de ontwikkeling van Talentprogramma's).

Ons aanbod
Het betreft functie als onderwijsassistent voor ongeveer 1,0 fte. Dit is een baan in het kader van het Nationaal Plan Onderwijs. Vooralsnog gaan we er daarom vanuit dat de einddatum maximaal 31 juli 2023 zal zijn.
Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 2.659 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 5). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Het Stormink is onderdeel van het Etty Hillesum Lyceum, dat met zes scholen in de stad Deventer het voortgezet onderwijs verzorgt. Het Etty Hillesum Lyceum maakt op haar beurt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: dhr. C.S. Grol
Functie: directeur
Telefoon: 0570 - 504 660 / 06 - 223 898 85

Ja, ik solliciteer!
Ben jij de onderwijsassistent die we zoeken? Solliciteer dan zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Opleiding
Pabo

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 5
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 2.659,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 5). Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Adres
Laan van Borgele 60 , 7415DJ Deventer Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.