Vacature Docent Nederlands in Gouda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2021-11-18 18-11-2021
Sluitingsdatum
16-12-2021
Met ingang van
10-01-2022
Referentienummer
4800
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Wil je collega worden van onze sectie Nederlands op de MAVO XL in Gouda en uitzicht op een vaste baan in het voortgezet onderwijs? Bekijk deze vacature!

Een school is méér dan schoolvakken, wat voor extra's geef jij onze leerlingen mee? Wil je jouw visie met ons delen en heb je interesse in het werken bij een groeiende VO- school met ambitie en een prima sfeer waar je jouw enthousiasme voor jouw vak kunt delen met leerlingen en vakgenoten? Solliciteer dan direct!

Past Carmelcollege Gouda bij jou?
Het Antoniuscollege Gouda, Antoniusmavo XL en ISK Gouda vormen samen het Carmelcollege Gouda. We zijn een scholengemeenschap die haar leerlingen in een veilige en zorgzame omgeving met uitdagend en contextrijk onderwijs wil vormen en opleiden tot verantwoordelijke, creatieve, zelfbewuste en zelfsturende wereldburgers, betrokken bij de medemens en dienstbaar aan de maatschappij.

Antoniusmavo XL is anders dan andere mavo's omdat leerlingen zelf de dag indelen met een flexrooster, ze zowel leren als doen, persoonlijk onderwijs krijgen (met een eigen leerroute) en individueel worden begeleid. Wij bieden Totaal Onderwijs, dat wil zeggen: wij bereiden onze leerlingen voor op vragen die de toekomst aan hen stelt. Daarom staan op het Antonius naast slagen met hoge cijfers, (sociale) vaardigheden centraal. We willen een brug slaan tussen onderwijs 'oude stijl' en de 'real world'. Kennen én kunnen staan centraal. De kernwaarden van waaruit wij werken: resultaatgericht, kracht, grensverleggend en jezelf zijn, maken dit mogelijk.

Jouw profiel
Met jouw passie voor Nederlands weet je leerlingen te stimuleren om individuele capaciteiten te ontdekken en laat je ze het plezier van het vak ervaren. Je bent 2e graads bevoegd (of in de afrondende fase van de opleiding) en vindt het een uitdaging je vak te ontwikkelen en samen te werken met je collega's. Je gaat lesgeven aan leerlingen uit zowel de onder- als de bovenbouw (en waarschijnlijk één eindexamenklas).
Je bent een teamplayer, open, collegiaal en beschikt over relativeringsvermogen. Tevens ben je flexibel, pragmatisch en heb je een positieve instelling. Je wilt jouw passie voor je vak graag overbrengen op je leerlingen en bovendien sta je open voor feedback en kan deze ook geven. 

Wat bieden we jou?
Geïnteresseerden worden uitgenodigd te solliciteren bij een beschikbaarheid van 0,8 tot 1,0 fte.
We bieden een tijdelijke aanstelling tot het eind van dit schooljaar, met uitzicht op een vast dienstverband met ingang van aankomend schooljaar.

De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB). Een LC-functie is mogelijk bij gebleken LC-competenties of het aanbod van een opleidingstraject richting een LC-functie.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op de premie ziektekostenverzekering.

Nieuwsgierig naar meer?
Bel dan met Ruud Paalvast (teamleider)  06 - 179 804 01 of Jolanda Kempers (HR)  06 - 832 359 18.

Wil jij deel uitmaken van ons team?
Herken je je in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met je in contact!
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk.
Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren. 

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB/LC
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering.

Over Carmelcollege Gouda

Naam school
Adres
Groen van Prinsterersingel 49 , 2805TD Gouda Zuid-Holland
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Carmelcollege Gouda vind je op: www.carmelcollegegouda.nl.

Carmelcollege Gouda is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.