Vacature Docent Economie & Ondernemen in Medemblik

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Economie & Ondernemen 
Datum online
2021-11-18 18-11-2021
Sluitingsdatum
31-12-2021
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0 fte
Aantal uren
16 - 26 lesuren
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor de locatie SG De Dijk  per direct een vacature voor een docent Economie & Ondernemen 
(0,8 - 1,0 fte) 

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent economie ga je lesgeven aan leerlingen van leerjaar 2 tot en met 4 van vmbo-basis, vmbo-kader, vmbo-tl, havo en vwo. 
Je verzorgt lessen op het gebied van economie en ondernemen en je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je bent doortastend en beschikt over goede gespreksvaardigheden. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.

Wat breng jij mee? 
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid economie of je bent studerend hiervoor. Ook Pabo-afgestudeerden met affiniteit voor economie & ondernemen worden van harte uitgenodigd om te reageren. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en je kunt goed samenwerken. Je bent in staat een stimulerende werkomgeving in de klas te creëren en kennis en vaardigheden over te dragen aan de leerlingen. Het spreekt voor zich dat je onderwijsvernieuwingen op de voet volgt en vaardig bent in het gebruik van digitale leermiddelen.

Wat bieden wij? 
SG De Dijk is een kleine, brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo in het West-Friese Medemblik. Wie graag samenwerkt in een klein en zeer betrokken team is van harte welkom op SG De Dijk! We zorgen voor een goede begeleiding zodat je je snel thuis voelt bij ons. De functie is gewaardeerd in schaal LB conform CAO-VO, maximaal € 4.301,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Daarnaast biedt het Atlas College bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en een collectieve ziektekostenverzekering. Je ontvangt een laptop in bruikleen voor het gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een reguliere vacature met uitzicht op een vast dienstverband.

Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden.

Enthousiast maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met de heer Lars Beenen, directeur 0227 542136.

Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Pabo

Over SG De Dijk

Naam school
Adres
Admiraliteitsweg 6 , 1671JA Medemblik
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. L. Beenen
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Schoolportret

SG De Dijk is als brede school een bekende en vertrouwde leer- en ontmoetingsplek in Medemblik en omgeving voor kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar. Tussen 8 uur ’s ochtend en 8 uur ’s avonds biedt De Dijk een ruim aanbod van activiteiten op het gebied van kennis, sport en cultuur. Binnen de schooltijden wordt het reguliere onderwijs aangeboden. Dat wordt aangevuld met een breed scala aan activiteiten voor en na schooltijd, die in het verlengde liggen van het gegeven onderwijs.

In de onderbouw biedt SG De Dijk onderwijs aan op vwo-, havo-, mavo- en vmbo-niveau. De Dijk is daarmee toegankelijk voor leerlingen van alle instapniveaus. Aansluitend op de onderbouw kunnen de leerlingen zich in Medemblik voorbereiden op het mavo-examen, waarbij er gekozen kan worden voor het examenvak Toepassing & Technologie, het vmbo profielexamen Economie & Ondernemen of doorstromen naar een andere VO-school, zoals de Copernicus SG in Hoorn. Binnen het onderwijs op SG De Dijk kan een leerling ervoor kiezen zich te verdiepen in Kunst & Cultuur, Bewegen & Sport, Techniek, Technologie & ICT, Internationaal en Economie & Ondernemen.

De kleinschaligheid van SG De Dijk zorgt voor veel persoonlijke aandacht en maatwerk voor onze leerlingen. Iedereen kent iedereen. Het schoolklimaat, de veiligheid en de sfeer van onderling vertrouwen wordt zowel door de leerlingen en ouders als bij de collega’s onderling hoog gewaardeerd.
Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website:  www.sgdedijk.nl
     
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.