Vacature Assistent leerlingen/adm. medewerker MLC2020027 in Cuijk, Grave en Mill

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Assistent leerlingen/adm. medewerker MLC2020027 
Datum online
2021-11-17 17-11-2021
Sluitingsdatum
3-12-2021
Met ingang van
2021-11-17
FTE
0,4
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met praktijkonderwijs, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs met leerwegondersteuning, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 3.

ASSISTENT LEERLINGEN /ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (0,4 fte)

Wij zijn m.i.v. 1 december 2021 op zoek naar een enthousiaste en betrokken medewerker, voor onze locatie in Cuijk voor 0,4 fte (16 uur). De werkdagen zijn donderdag en vrijdag van 8.00 uur - 16.30 uur. Het betreft vooralsnog een tijdelijk dienstverband i.v.m. vervanging.

De assistent leerlingen verricht toezichthoudende werkzaamheden ten behoeve van de leerlingen, niet in de klas maar daarbuiten, bijv. de time-out en het studiehuis.
Werkzaamheden:
- Houdt toezicht op de gang van zaken in het studiehuis en de time-out (bijv. toezicht houden op leerlingen bij plotseling optredende lesuitval, maatregelen nemen indien leerlingen zich
niet houden aan procedures en regels binnen de school, correctie studiehouding bewaken en zo nodig corrigerend optreden);
- Bevordert een ordelijk gebruik van studieruimten (bijv. registreren aan-/afwezigheid leerlingen, toezien op het gebruik van aanwezige apparatuur en meubels);
- Assisteert leerlingen in de time-out (bijv. aanhoren van het verhaal bij leerlingen, verzorgen van opvang, signaleren van problemen en voorleggen aan docent of coördinator);
- Administratieve werkzaamheden.

Jouw profiel:
- Enige pedagogisch-didactische kennis;
- Inlevingsvermogen en sociale vaardigheden;
- Kennis van de leefwereld van de doelgroep;
- Vaardigheid in het assisteren van leerlingen bij zelfstandig werken en leren;
- Vaardigheid in het creatief omgaan met problemen;
- Vaardigheid in het bewust reageren op gedrag van leerlingen en hierover kunnen rapporteren;
- Vaardigheden om toezicht op de uitvoering van de sancties te houden;
- Kennis van de werking van de aanwezige apparatuur en programmatuur (Word, Excel, Magister);
- Prettig en effectief samen kunnen werken met collega's.

Wij bieden:
- Salariëring schaal 4 CAO-VO (max. 2532,- bruto bij een fulltime dienstverband).
- Goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO-VO en CAO-OMO.
- Ruimte voor verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling en professionalisering.
- Fijne werksfeer.

Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Het is mogelijk dat er voor de sluitingsdatum al sollicitanten uitgenodigd worden voor een gesprek dus is uw interesse gewekt, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. Uw motivatiebrief en cv kunt u tot 3 december 2021 richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O.

Over Merletcollege

Naam school
Adres
Locaties in , 5431RX Cuijk, Grave en Mill
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Merletcollege
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.