Vacature hoofd administratie - managementassistent 0,8 fte in Eindhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
hoofd administratie - managementassistent 0,8 fte 
Datum online
2021-11-17 17-11-2021
Sluitingsdatum
28-11-2021
Met ingang van
2021-11-17
FTE
0,8
Omschrijving
Het Van Maerlantlyceum is van oudsher een school waar de mens en zijn verbinding met anderen centraal staat. Op school wordt samengeleefd en samen geleerd, met respect voor diversiteit en de eigenheid van leerlingen. Iedereen kan zichzelf zijn op het Van Maerlantlyceum.
De school profileert zich duidelijk op het gebied van technologie, ondernemerschap en creativiteit. Het Van Maerlantlyceum staat bekend om zijn muziekavonden, poëziewedstrijden en debatcultuur.

De school heeft leerlingbegeleiding hoog in het vaandel staan. Er is extra begeleiding voor leerlingen die dat nodig hebben. Ook biedt de school uitdaging aan getalenteerde leerlingen. De school biedt daarvoor Plato-onderwijs, kunst- en bèta-ateliers, Cambridge Engels en individuele trajecten in de bovenbouw. Alle leerlingen op het Van Maerlantlyceum kunnen optimaal profiteren van het onderwijsaanbod.

De school telt ongeveer 1100 leerlingen en 125 medewerkers.

Per 1 december 2021 hebben wij een vacature voor een

hoofd administratie / managementassistent
0,8 - 1,0 fte

Functie-inhoud:
Wij zoeken een een meewerkend voorman/-vrouw die samen met de medewerkers zorg draagt voor een accurate administratieve ondersteuning van de leerlingenadministratie, de afdelingen, de zorg en de receptie. Je hebt tevens een leidinggevende verantwoordelijkheid. Het team bestaat uit zes medewerkers.
Je rapporteert aan de conrector en werkt nauw samen met de afdelingsleiders en het hoofd planning en organisatie. Inhoudelijk werkt je naast de genoemde gebieden mee aan de organisatie van de werving en toetsen en examens.

Functie-eisen:
Wij zoeken een medewerker met de volgende eigenschappen:
o afgeronde administratieve (m)hbo-opleiding;
o bij voorkeur ervaring in het onderwijs;
o proactieve en lerende houding;
o gericht op samenwerking;
o ervaring in het aansturen van een team is een pré.

Het betreft een tijdelijke vacature met, bij gebleken geschiktheid en voldoende formatie, uitzicht op een vaste benoeming.

Arbeidsvoorwaarden:
Inschaling conform CAO-VO (functieschaal 7) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie:
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Alexia Dirksen, conrector havo, via e-mail a.dirksen@vanmaerlantlyceum.nl

Sollicitatie:
Je kunt je belangstelling voor bovenstaande vacature kenbaar maken; uitsluitend via deze website.
Je sollicitatie (motivatie met c.v.) dient uiterlijk 28 november 2021 door ons te zijn ontvangen.

Over Van Maerlantlyceum

Naam school
Adres
J.van Maerlantlantlaan 11 , 5615JS Eindhoven Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het van Maerlantlyceum is een school voor havo, atheneum en gymnasium in het centrum van Eindhoven. De school streeft niet alleen kwalitatief goed onderwijs na, maar wil ook voor iedere leerling een podium bieden om uit te blinken. Daarom bieden we naast onderwijs ook veel extra activiteiten zoals ateliers voor drama, tekenen, muziek, sport en onderzoek. Het van Maerlantlyceum geniet bekendheid vanwege haar muziekavond, poëziewedstrijden en debatcultuur. De school heeft ongeveer 1200 leerlingen en 125 medewerkers.
Bijzonderheden
Het Van Maerlantlyceum maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.