Vacature Onderwijsassistent 0.4/0.5 fte 07121114 in Bergen op Zoom

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 0.4/0.5 fte 07121114 
Datum online
2021-11-16 16-11-2021
Sluitingsdatum
28-11-2021
Met ingang van
2021-11-15
FTE
0,5
Omschrijving
Onderwijsassistent (0.4-0.5 fte)

ZuidWestHoek College te Ossendrecht
Sterk in ontwikkeling!

De functie:
Ben jij pedagogisch goed onderlegd en werk je graag met leerlingen in het vmbo onderwijs, dan ben jij vast de onderwijsassistent die wij zoeken!

Als onderwijsassistent ondersteun je de docent tijdens de lessen. Je instrueert kleine groepjes leerlingen en er kan je gevraagd worden leerlingen 1 op 1 te coachen bijvoorbeeld bij het plannen van de leeropdrachten.

Van onze nieuwe collega verwachten we:
• Een relevante pedagogische opleiding bijvoorbeeld onderwijsassistent of pabo;
• Affiniteit, liefst ervaring, met de doelgroep;
• Vaardigheid in samenwerken;
• Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;
• Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

Wat mag je van ons verwachten:
Een benoeming als onderwijsassistent per 1 december 2021 (of later afhankelijk van een eventuele opzegtermijn) op projectbasis tot einde schooljaar. Dit contract kan bij goed functioneren worden verlengd. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao, de functie van onderwijsassistent is ingeschaald in schaal 6. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Onze school:
Het ZuidWestHoek College is een school voor mavo en voorbereidend mbo, gelegen in het groenste stukje van Ossendrecht. Bij ons op school kent iedereen elkaars naam, hebben we oog voor het individu en bieden we waar mogelijk maatwerk. Onze slogan ‘Sterk in ontwikkeling’ doen we eer aan door continu te kijken naar innovatiemogelijkheden, waarbij we prioriteit nummer één (goed onderwijs voor onze leerling) nooit uit het oog verliezen. Vorig schooljaar zijn we in de brugklassen gestart met een nieuw onderwijsconcept. In dit concept krijgen de leerlingen naast AVO-vakken o.a. Project Onderwijs voor een groot gedeelte in de week. Dit wordt nu doorgezet in leerjaar 2. De school is uniek in het aanbieden van colleges die nauw aansluiten bij de interesses van de leerling; zo hebben we een Mountainbike-, Voetbal-, Dans- en Paardrijcollege.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Wil je meer weten?
Bezoek dan vooral de websites www.zuidwesthoekcollege.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Arnie van de Ree (teamleider) via a.ree@zuidwesthoekcollege.nl.

Geïnteresseerd?
Hebben we jou weten te inspireren? Solliciteer dan via www.omo.nl, op deze website kun je je motivatiebrief en CV uploaden. Solliciteren kan t/m 28 november 2021. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.

Over OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.

Adres
Bolwerk-Zuid 170 , 4611DX Bergen op Zoom Brabant
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. bestaat uit vier vestigingen: het Mollerlyceum en de ZoomMAVO te Bergen op Zoom, het ZuidWestHoek College te Ossendrecht en 't Ravelijn te Steenbergen. De scholengroep is een sterke onderwijsspeler in de regio en profileert zich als kansenschool. Het onderwijsaanbod bestaat uit breed vmbo, havo, atheneum en gymnasium.
Kenmerkend zijn de kleinschaligheid van de organisatie en de kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Alle 2000 leerlingen binnen de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. krijgen ‘onderwijs op maat’.
Bijzonderheden
De OMO Scholengroep Bergen op Zoom e..o. maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.