Vacature Junior adviseur kwaliteit in Deventer

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Junior adviseur kwaliteit 
Datum online
2021-11-16 16-11-2021
Sluitingsdatum
9-12-2021
Met ingang van
01-01-2022
Referentienummer
4788
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,7 - 0,8
Omschrijving
Ben jij nieuwsgierig en geïnteresseerd in onderwijskwaliteit? Wil je graag veel leren en binnen twee jaar zelfstandig als adviseur kwaliteit aan de slag? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige junior adviseur kwaliteit die samen met onze adviseur kwaliteit de kwaliteitscultuur binnen onze instelling stimuleert.

Jouw verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor de volgende kerntaken:
  • Bijdragen aan het (verder) ontwikkelen van het systeem van kwaliteitszorg.
  • Ondersteunen bij het verder versterken van de kwaliteitscultuur.
  • Gevraagd en ongevraagd advies geven (strategisch, tactisch en uitvoerend).
  • Genereren en analyseren van managementinformatie m.b.t. (passend) onderwijs.
  • Signaleren van mogelijke risico's t.a.v. de onderwijskwaliteit.
  • Beantwoording van vragen: wet- en regelgeving, procedures, DUO en inspectie.
  • Adviseren over de kwaliteit van wettelijke documenten (schoolplan, schoolgids, jaarplan, examenreglement, PTA).
  • Participeren in het netwerk kwaliteitszorg van Stichting Carmelcollege.
Je ondersteunt de adviseur kwaliteit bij het verder ontwikkelen en uitvoeren van het systeem van kwaliteitszorg. Je licht bijvoorbeeld door jou gemaakte rapportages toe, brengt mogelijke risico's in kaart en je ondersteunt bij het uitvoeren van de PDCA cyclus op locatie- en instellingsniveau.

Jouw profiel
Je beschikt over hbo- of academisch werk- en denkniveau, bent enthousiast, wil graag leren en stelt veel vragen. Je beschikt over goede ICT-vaardigheid en hebt gedegen kennis van Excel. Je vindt het leuk om cijfermatige analyses te maken, maar ook om voorstellen te doen hoe je deze analyses kunt omzetten in acties, deze kunt implementeren en om collega's daarbij te betrekken.
Je probeert uit, leert en verbetert daar waar dat nodig is. Je geeft feedback aan collega's, zodat we samen verder ontwikkelen. Je realiseert je dat jouw invloed ontstaat middels het gesprek en doet dit met een glimlach.

Jouw werkplek
Het Etty Hillesum Lyceum is een algemeen bijzondere school voor alle leerlingen in Deventer en omgeving. Onze leerlingen verdienen het beste onderwijs en daarom maken wij ons onderwijs elke dag een beetje beter. Wij zijn dan ook volop in beweging. Zo vinden we het belangrijk dat  leerlingen keuze hebben. Om die reden zijn we de afgelopen jaren verschillende initiatieven gestart. Inmiddels kunnen onze leerlingen naast regulier onderwijs kiezen voor een leerroute vrije school, een ondernemende Havo, Ecolyceum atheneum en gymnasium en tweetalig Havo en VWO.
Onze school telt 4.700 leerlingen van praktijkonderwijs tot en met gymnasium. Het onderwijs wordt verzorgd op 5 locaties. Binnen de locaties is het onderwijs georganiseerd in teams die een samenhangend onderwijsaanbod verzorgen. Een centrale directie die uit twee personen bestaat, is eindverantwoordelijk voor de school. Je werkt nauw met hen samen en natuurlijk ook met de schoolleidingen van de locaties. Daarnaast werk je samen met een aantal stafmedewerkers op de beleidsterreinen HRM, passend onderwijs, communicatie, financiën en ICT.
De school maakt onderdeel uit van Stichting Carmelcollege, een bestuur met 13 instellingen voor voortgezet onderwijs, verspreid door Nederland. Het bestuursbureau van de Stichting ondersteunt de instellingen op diverse beleidsterreinen (onderwijs, kwaliteit, personeel, communicatie, facilitair).

Ons aanbod
Wij bieden een leuke, parttime functie van 0,7 - 0,8 fte in een uitdagende omgeving met leuke collega's. Bij deze uitdagende functie hoort een passende beloning. Het salaris bedraagt maximaal 3.916 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 9). Het betreft een projectaanstelling voor de periode van 2 jaar passend bij het Nationaal Programma Onderwijs.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, is er een pensioenregeling, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op de premie ziektekostenverzekering en een laptop voor gebruik op school en thuis.

Het Etty Hillesum Lyceum maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid en een groot netwerk.

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: mevr. E. Tomberg, adviseur kwaliteit
Telefoon: 06 – 43 20 38 22

Reageren
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
Overige

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 9
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.916,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 9).

Over Etty Hillesum Lyceum

Naam school
Adres
Laan van Borgele 60 , 7415DJ Deventer Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Etty Hillesum Lyceum vind je op: ettyhillesumlyceum.nl.

Etty Hillesum Lyceum is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.