Vacature 2122_MHC_vacature.assistent.leerlingen in Noord-Brabant

Onderwijs

Vacature

Functietitel
2122_MHC_vacature.assistent.leerlingen 
Datum online
2021-11-15 15-11-2021
Sluitingsdatum
30-11-2021
Met ingang van
2021-11-15
FTE
0,6
Omschrijving
Mill Hill College

Vergroot je kennis. Creëer eindeloos veel mogelijkheden. Begrijp anderen, maar ben het niet altijd met ze eens. Verbreed je horizon. Begin hier.
Wij zijn een dorpse school met een grenzeloze ambitie. Onze persoonlijke betrokkenheid karakteriseert de sociale werkwijze van de docenten.
We bieden onderwijs afgestemd op niveau aan. Dat is een uitgebalanceerde aanpak die zowel uitdaagt, maar ook aansluit bij de manier van leren die bij de leerlingen past. Leren is meer dan alleen kennis opdoen van verschillende vakken. Differentiatie passen we niet alleen toe naar leerlingen maar ook in de dagelijkse uitvoering van het personeelsbeleid. Wij gaan levensfase bewust met onze collega’s om en bieden waar dat kan maatwerk in jouw persoonlijke en professionele situatie.

De school heeft circa 1400 leerlingen en ongeveer 150 medewerkers. Er heerst een open en collegiale sfeer.
Qua medewerkerstevredenheid scoort het Mill Hill College al jarenlang hoog.

Met ingang van 1 februari 2022 of zoveel eerder als mogelijk heeft het Mill Hill College een functie beschikbaar voor een:
Assistent leerlingen
0,6 fte

Jouw werkzaamheden:
Samen met je collega's hou je de mediatheek en Agora draaiende. Je ondersteunt leerlingen (en docenten) bij alle voorkomende vragen. Je bent oplossingsgericht als het gaat over (langdurig) lesuitval. We kijken hierin samen of jouw mogelijkheden en ambities aansluiten bij de taken die er op dat moment liggen.

Wij vragen:
- een collega die affiniteit heeft met de leerlingen ;
- een relevant MBO diploma. ;
- ambitie om een lesbevoegdheid te halen is een pré. ;

Wij bieden:
- een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer;
- creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren;
- salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens cao VO deel 1 en CAO-OMO;
- startdatum: 1 februari 2022 of zoveel eerder als mogelijk
- soort contract: tijdelijk dienstverband dat bij goed functioneren na een schooljaar overgaat in een vast dienstverband. Mocht je op dit moment een vast contract hebben binnen Vereniging OMO dan blijft dit van kracht.

Meer informatie
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Manou van Zundert – Melis, personeelsfunctionaris, via mvanzundert@millhillcollege.nl.

Solliciteren
We zien je sollicitatie graag uiterlijk 30 november 2021 tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van OMO, www.omo.nl. Je mag je brief richten aan dhr. W. Smits. Externe acquisitie stellen we niet op prijs en nemen we niet in behandeling.

Graag attenderen we je erop dat je alle correspondentie omtrent je sollicitatie aantreft in het persoonlijk account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Over Ons Middelbaar Onderwijs

Adres
Spoorlaan 171 , 5038CB Noord-Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Werken aan uw eigen toekomst en aan de toekomst van onze leerlingen. Dat doen we samen! Ons Middelbaar Onderwijs en haar scholen zien het samen zorgen voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs als belangrijkste taak. Dit als voorbereiding van onze leerlingen op een vervolgopleiding én op een plaats in de maatschappij. Onderwijs dus in het belang van onze leerlingen, ouders en de samenleving van morgen. Ongeacht talenten en sociale achtergronden. OMO is een schoolbestuur van meerdere scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. Scholen met bijna allemaal een katholieke signatuur, die ieder op hun eigen manier voortgezet onderwijs aanbieden. Ondersteund door een krachtig personeelsbeleid en volop faciliteiten voor innovatieve ontwikkelingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.