Vacature Docent NT2 en internationale schakelklas in Purmerend

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent NT2 en internationale schakelklas 
Datum online
2021-11-15 15-11-2021
Sluitingsdatum
6-12-2021
Met ingang van
6-12-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep heeft voor de vestiging SG W.J. Bladergroen per direct een vacature voor een

Docent LB NT2, 2e graads
(0,8000 fte)

Naar wie zijn wij op zoek?
Als docent NT2 ga je lesgeven aan leerlingen van een ISK-klas. Je verzorgt lessen op het gebied van NT2 en bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je weet de lesstof goed over te brengen en je begeleidt en coacht leerlingen bij hun leerdoelen. Je onderhoudt contacten met ouders en/of verzorgers over de voortgang. Daarnaast zorg je voor een veilige leeromgeving en ben je in staat om het maximale uit een leerling te halen.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Pabo
Functie-eisen
Wat breng jij mee?
Je bent in bezit van een tweedegraads bevoegdheid NT2 of een PABO-diploma of je bent studerend hiervoor. Je beschikt over goede pedagogische en didactische vaardigheden en je hebt affiniteit met lesgeven aan vmbo-leerlingen. Je bent enthousiast, oplossingsgericht en bovenal een teamspeler. Onderwijsvernieuwingen volg je op de voet en je bent vaardig met nieuwe (interactieve) media.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Een leuke en dynamische leeromgeving met bevlogen en betrokken collega’s. De functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4.301,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt de Purmerendse ScholenGroep bovenop de aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden uit de CAO een op ontwikkeling gericht taakbeleid, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering, korting op fitnessabonnementen en diverse ziektekostenverzekeringen. Je ontvangt een MacBook in bruikleen voor gebruik in de interne digitale schoolomgeving. Het betreft een tijdelijke vacature tot einde van dit huidige schooljaar.
 

Over SG W.J. Bladergroen

Naam school
Adres
Flevostraat 257 , 1442PX Purmerend Noord-Holland
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Afdeling P&O
Omschrijving
De Purmerendse ScholenGroep (PSG) is een samenwerkingsverband van zes scholen voor voortgezet onderwijs in de regio Waterland en omliggende gemeenten. De organisatie kent een campus havo/vwo (het Jan van Egmond Lyceum en het Da Vinci College), een campus vmbo/pro (SG Antoni Gaudí, SG Nelson Mandela, SG W.J. Bladergroen, het SG Gerrit Rietveld) en ondersteunende diensten.

Binnen onze scholengroep liggen er kansen voor zowel eerste- als tweedegraads docenten. De grote verscheidenheid aan scholen binnen onze groep staat garant voor een zeer afwisselende baan.
Bijzonderheden
Het SG W.J. Bladergroen is onderdeel van de Purmerendse ScholenGroep.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren?
Je kunt hieronder via de button 'Solliciteren' jouw gegevens achterlaten en jouw C.V. en motivatiebrief uploaden. Uitsluitend rechtstreekse reacties van sollicitanten via onze website of via de site van meesterbaan worden door ons in behandeling genomen. Acquisitie of bemiddeling wordt niet op prijs gesteld.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.