Vacature Docent wiskunde in Oldenzaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent wiskunde 
Datum online
2021-11-15 15-11-2021
Sluitingsdatum
10-12-2021
Met ingang van
10-01-2022
Referentienummer
4781
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3 - 0,4
Omschrijving

Gezocht: fanatieke wiskunde docent! Wil je graag werken op een vmbo-school, waar je de kans krijgt flink aan de slag te gaan met de ontwikkeling van je vak? Ben jij de docent, die de inhoud van het vak goed weet te verbinden met onze onderwijskundige vernieuwingen en daarnaast ook een goede coach is voor leerlingen? Reageer dan direct!

Jouw verantwoordelijkheden

Je geeft lessen wiskunde aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo. Je zet leerlingen aan tot leren door uitdagende werkvormen en moderne ICT-middelen te gebruiken en je richt de wiskundelessen actueel, activerend en betekenisvol in.
Op dit moment wordt er binnen de locatie op BBL- en KBL-niveau aandacht besteed aan het integreren van avo-vakken in de beroepsgerichte sector. In verband hiermee vinden we jouw coachende vaardigheden en creativiteit van belang.

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak wiskunde of je bent bijna klaar met je studie en je wilt jouw passie voor het vak wiskunde graag overbrengen op leerlingen. Jouw persoonlijkheid past goed bij de cultuur van het Twents Carmel College. Dat betekent onder andere dat jouw stijl van lesgeven gericht is op het ondersteunen en begeleiden van leerlingen. Je voelt je goed in de rol van ontwikkelaar, je levert graag een bijdrage aan de ontwikkeling van je vak en de integratie daarvan binnen de sector vmbo-beroepsgericht. Bovendien ben je een echte teamspeler, die openstaat voor feedback en deze ook kan geven.

Jouw werkplek

Het Twents Carmel College is een brede scholengemeenschap voor PrO, vmbo, havo, atheneum en gymnasium. Het onderwijs aan bijna 5.000 leerlingen wordt gegeven op 5 locaties in Oldenzaal, Losser en Denekamp. Er werken in totaal 557 medewerkers.
We werken in vaste teams die ieder de thuisbasis vormen voor ongeveer 25 personeelsleden en 250 leerlingen. Speerpunten zijn: ruimte om te kiezen voor iedereen, wederzijdse betrokkenheid en externe gerichtheid.

De locatie Potskampstraat kent een breed en uitnodigend aanbod voor de leerjaren 3 en 4 van een geïntegreerd vmbo, BBL, KBL en GTL. Dit betekent dat alle profielen binnen alle sectoren van het vmbo worden aangeboden: Techniek, Zorg & Welzijn, Economie en Groen. Daarnaast wordt onderwijs verzorgd aan leerlingen in onze onderbouw Unit. Deze leerlingen hebben een extra ondersteuningsbehoefte. Het onderwijzend en onderwijsondersteunend personeel bestaat uit 125 medewerkers, die het onderwijs verzorgen voor ruim 1100 leerlingen. De locatie heeft sterke banden met bedrijfsleven, instellingen en organisaties.

Ons aanbod

De vacature bestaat uit 0,3 - 0,4 fte tijdelijke uren, van 10 januari 2022 tot en met 31 juli 2022. Bij deze baan met betekenis hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag,  pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Twents Carmel College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Stichting Carmelcollege betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: dhr. H.Middelburg
Functie: adjunct-directeur Twents Carmel College, locatie Potskampstraat
Telefoon: 0541 - 53 23 33

Reageren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs. 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Twents Carmel College

Naam school
Adres
Lyceumstraat 36 , 7572CR Oldenzaal
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Twents Carmel College vind je op: twentscarmelcollege.nl.

Het Twents Carmel College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.