Vacature Onderwijsassistent in Enschede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent 
Datum online
2021-11-12 12-11-2021
Sluitingsdatum
15-12-2021
Met ingang van
01-11-2021
Referentienummer
4755
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,46 - 0,5
Omschrijving

Ben jij een enthousiaste en bevlogen onderwijsassistent? Wil jij onze docenten natuur en gezondheid / biologie ondersteunen tijdens de lessen? Kun je goed met onderbouwleerlingen omgaan en gaat het jou gemakkelijk af hen te begeleiden en aan te spreken? En ben je per direct beschikbaar voor een parttime baan bij ons in Enschede? Dan maken wij graag kennis met je!

Jouw taken en verantwoordelijkheden

We zetten jou als onderwijsassistent graag in op de vakgebieden biologie en natuur en gezondheid (NBGI). 

Je werkt samen met een NGBI docent, die het theoriedeel verzorgt. Jij verzorgt het kookgedeelte. Je geeft kookles aan halve klassen in de onderbouw. Je zit fysiek in 1 (groot) lokaal met de theoriedocent. Daarnaast zorg je voor de bestellingen en voor- en nawerk. Dit doe je niet alleen, maar samen met jouw collega's.

In deze baan ondersteun je de vakdocenten en verricht je allerlei ondersteunende werkzaamheden. We vinden het belangrijk dat je een goed contact met leerlingen kunt onderhouden. 
Door jouw kwaliteiten en affiniteit met een brede groep leerlingen, vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep. Je staat open voor contact met ouders en collega's.

Jouw profiel

  • Je beschikt minimaal over een relevant diploma op MBO niveau. Een onderwijsverleden is niet vereist. Indien je niet bevoegd bent, ben je bereid tot studeren; 
  • Je hebt affiniteit met vakken als biologie, natuur en gezondheid;
  • Je bent een teamspeler; 
  • Je bent proactief en flexibel.

Jouw werkplek

Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren. 

Dietrich Bonhoeffer zegt: 'je bent pas mens als je er voor een ander bent'. Dat is bij uitstek van toepassing op ons onderwijs en onze kijk op leerlingen en hun plek in de wereld. 

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn, M&T, MVI, HBR en Economie.

Ons aanbod

Het betreft een parttime baan (0,46 – 0,5 fte), tijdelijk ter vervanging wegens ziekte. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 3.068 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7).

Werkdagen worden in onderling overleg nader bepaald.

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.  

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Pepijn Oude Alink, bereikbaar via telefoonnummer: 06 - 10 03 27 38.

Reageren

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 7
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.068,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 7).

Over Bonhoeffer College

Naam school
Adres
Vlierstraat 77 , 7544GG Enschede Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.