Vacature 0702136 onderwijsassistent/pedagogisch begeleider in Roosendaal

Onderwijs

Vacature

Functietitel
0702136 onderwijsassistent/pedagogisch begeleider 
Datum online
2021-11-11 11-11-2021
Sluitingsdatum
30-11-2021
Met ingang van
2021-11-11
FTE
0,5
Omschrijving
De Bovenschoolse Voorziening is een kleinschalige interne voorziening van de scholen voor voortgezet onderwijs uit de gemeenten Roosendaal, Halderberge en Moerdijk. De BSVZ biedt leerlingen van deze scholen een lesplaats wanneer onderwijs op de school van herkomst tijdelijk niet mogelijk is. De leerling werkt op de BSVZ onder begeleiding aan de eigen leer- en gedragsdoelen. Na een plaatsing van maximaal 13 weken gaat de leerling weer terug naar de school van herkomst of, als dat niet mogelijk is, een andere school.
Door vertrek van één van onze collega’s is op de Bovenschoolse Voorziening een plaats ontstaan voor een onderwijsassistent / pedagogisch medewerker (0,5 fte)

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega die;
• Een groot hart heeft voor leerlingen die zich in een lastige situatie bevinden en in staat is hen de structuur en begeleiding te bieden die zij nodig hebben binnen de pedagogische en didactische kaders van de BSVZ;
• Een teamspeler is die samen met de andere medewerkers in een klein multidisciplinair team de begeleiding van de leerlingen en de afstemming met ouders, school en jeugdhulpverlening vormgeeft;
• Overzicht kan houden binnen ons studiehuis op de leerlingen en vragen kan beantwoorden;
• Proactief en flexibel handelt;
• Samen met de docenten de voortgang bewaakt en de leerling individueel en in groepsverband begeleidt.
Wij bieden:
• een fijne werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing;
• een enthousiast en open team;
• goede arbeidsvoorwaarden op basis van de Cao OMO 2021;
• inschaling conform Cao OMO in de functiecategorie: Onderwijsassistent o.b.v. 0,5 fte

Wanneer u enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kunt u via www.omo.nl solliciteren door het uploaden van uw motivatiebrief en curriculum vitae. Sollicitaties via mail worden niet in behandeling genomen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider van de BSVZ, Sylvia Schoonen; S.Schoonen@ngmavo.nl, telefoonnummer 06- 122 246 81
Solliciteren kan tot 22 november 2021.

(Acquisitie wordt niet op prijs gesteld)

Over OMO Scholengroep Tongerlo

Adres
Bovendonk 1 , 4707ZH Roosendaal Brabant
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Ons Middelbaar Onderwijs OMO SG Tongerlo
OMO sg Tongerlo te Roosendaal bestaat uit drie deelscholen: het Da Vinci College, de Norbertus Gertrudis Mavo en het Norbertus Gertrudis Lyceum. Wij verzorgen praktijkonderwijs, vmbo basis en kader, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Evenals van onze leerlingen, staat ook de ontwikkeling van medewerkers bij ons hoog in het vaandel. We organiseren een breed scala aan cursussen binnen onze interne academie en stimuleren docentonderzoek. Tevens leiden wij aankomende docenten op binnen onze academische opleidingsschool.

* Profiel deelschool Da Vinci College *
Het Da Vinci College is een school voor praktijkonderwijs en vmbo op basis- en kaderniveau en kiest voor onderwijs dat is gericht op veerkracht en zelfredzaamheid. Leren door te doen in verbinding met de wereld buiten de school, is de kern van de manier waarop het Da Vinci College leerlingen voorbereidt op hun toekomst. Leerlingen wordt ondersteund in het ontwikkelen van hun eigen kracht. Daar hoort kennis opdoen bij, persoonlijke ontwikkeling en functioneren binnen sociale relaties. De leerling leert zijn weg te vinden in zijn persoonlijke, maatschappelijke en beroepsmatige leef- en werkomgeving. Heel belangrijk daarbij vinden wij het vertrouwen in de eigen talenten.

* Profiel deelschool Norbertus Gertrudis Mavo *
De Norbertus Gertrudis Mavo is nieuw vanaf augustus 2017. Maar helemaal nieuw is deze nieuwe mavo natuurlijk niet. De mavoafdeling op het Gertrudiscollege bestaat al heel wat jaren. Vanaf 2017 is de brugklas van die mavoafdeling zelfstandig en is de mavo een kleine middelbare school waar leerlingen en leraren elkaar kennen. Het is een nieuwe mavo die heel veel kennis en ervaring meeneemt. Met leraren die al jaren met veel plezier en vakmanschap met mavoleerlingen werken.

* Profiel deelschool Norbertus College Lyceum *
Het Norbertus Gertrudis Lyceum te Roosendaal is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De vwo-opleiding heeft een vwo-plus variant en leerlingen kunnen havo, atheneum of gymnasium kiezen. De school bestaat 100 jaar, heeft een enthousiast en bevlogen docententeam dat ernaar streeft het beste uit de leerlingen te halen, heeft een breed onderwijsaanbod en rijke traditie ook op het gebied van cultuur en wereldburgerschap , gaat voor kwalitatief hoogwaardig onderwijs en wordt door ruim 1300 leerlingen gewaardeerd om de goede sfeer. Een goede begeleiding van alle leerlingen en voortduren werken aan verbetering en onderwijskwaliteit zijn eveneens kenmerkend voor het Norbertus Gertrudis Lyceum.
Bijzonderheden
OMO SG Tongerlo maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.