Vacature leerkracht bovenbouw in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
leerkracht bovenbouw 
Datum online
2021-11-11 11-11-2021
Sluitingsdatum
29-11-2021
Met ingang van
20-12-2021
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,7875- 1,0
Omschrijving
Ben jij die leerkracht die uitstraalt dat Leerkracht het mooiste vak is waar je voor kan kiezen en een rolmodel voor kinderen wil zijn. Dan zijn wij op zoek naar jou!
Jij kan een uitdagende leeromgeving creƫren die leerlingen fascineert en stimuleert tot actieve betrokkenheid. Jij hoort en ziet ouders en leerlingen. Jij bent een teamspeler die samen met zijn team wil werken aan het verhogen van de kwaliteit van de school. Neem snel contact op!
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over Prinses Margrietschool

Adres
Spaanseweg , 3028HW Rotterdam Zuid-Holland
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier, OGO
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Hirschfeld
Omschrijving

Wie zijn wij?
De Prinses Margrietschool is een christelijke basisschool in Rotterdam. Wij omarmen vanuit onze christelijke identiteit verschillende culturen en geloofsopvattingen. We zijn dan ook een christelijke ontmoetingsschool.
 
Naast de reguliere basisschoolklassen hebben wij een groep 0 voor kinderen vanaf 2,5 jaar. We vinden het belangrijk dat onze leerlingen in een duidelijke en gestructureerde omgeving onderwijs krijgen en dat er ruimte is voor talentontwikkeling.
 
Onze Gouden Margrietregels zorgen voor rust binnen de school en geven ons team van jonge leerkrachten de kans om veel aandacht te besteden aan de brede ontwikkeling van de leerlingen, zodat we ze klaarstomen voor hun toekomstige rol in de maatschappij.
 
We streven ernaar om voor iedere leerling het verschil te maken en bieden modern, duidelijk en persoonlijk onderwijs op maat aan met extra aandacht voor basisvaardigheden. Er is een sterke focus op de vakken Nederlands en rekenen.
 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
In week 50 zullen de sollicitatiegesprekken plaatsvinden.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.