Vacature Docent zorg en welzijn in Hengelo

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent zorg en welzijn 
Datum online
2021-11-11 11-11-2021
Sluitingsdatum
22-12-2021
Met ingang van
01-01-2022
Referentienummer
4732
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6 - 0,8
Omschrijving
Wij zoeken een nieuwe collega die aan de slag wil op het vmbo in Hengelo. Beschik jij over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak (gezondheids)zorg en welzijn? Wil jij vmbo-leerlingen voorbereiden op een baan in de werkvelden van zorg en welzijn? Reageer dan op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen zorg en welzijn aan leerlingen in de bovenbouw van het vmbo van het C.T. Stork College. Door theorie en praktijk op een aansprekende manier te combineren, breng je leerlingen kennis en vaardigheden bij waar ze voor de rest van hun leven iets aan hebben. Uiteraard laat je ze volop kennismaken met de verschillende werkvelden van zorg en welzijn. Ook help je jongeren om zich bewust te worden van hun eigen leefstijl.

Jouw profiel
Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak (gezondheids)zorg en welzijn. Als docent zie en neem je je verantwoordelijkheden. Je bent bewezen collegiaal, professioneel en je bouwt mee aan de school. Vanuit je vakgebied lever je een waardevolle bijdrage aan het ontwikkelen en begeleiden van projecten. Je speelt een belangrijke rol bij de ontwikkeling en vernieuwing van ons onderwijs. Je legt contacten met (leer)bedrijven in de branche en onderhoudt deze. Je deelt je inhoudelijke kennis met anderen en kunt goed samenwerken. Samen met je collega's werk je aan de versterking van het zorg en welzijn onderwijs. Je werkt graag in een professionele setting binnen het vmbo. Je bent bedreven in het gebruiken van ICT-toepassingen en weet deze in te zetten in de lespraktijk.

Jouw werkplek
Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs in Hengelo, Borne en Delden: Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, Avila College en C.T. Stork College. Binnen de scholengroep werken circa 400 medewerkers voor een kleine 4.000 leerlingen. Wij bieden onderwijs aan voor vmbo, havo en vwo. 

C.T. Stork College is een school die ontstaan is uit het initiatief van Scholengroep Carmel Hengelo en Openbare Scholengemeenschap Hengelo om samen het vmbo onderwijs in Hengelo vorm te geven.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan met een functieomvang van 0,6 fte, tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 januari 2022. Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal € 4.301 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB). 

Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Wil je meer weten over onze organisatie? Bekijk dan de verschillende websites: www.ctstorkcollege.nl of www.carmelhengelo.nl.  
Heb je na het lezen van de informatie nog vragen? De heer Patrick ten Voorde, teamleider, beantwoordt ze graag. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 27 45 48 51.  

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
 

Eisen

Functie-eisen
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Scholengroep Carmel Hengelo

Adres
Grundellaan 36 , 7552ED Hengelo
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Scholengroep Carmel Hengelo vind je op: carmelhengelo.nl.

Scholengroep Carmel Hengel is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.