Vacature Vakleerkracht gym in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht gym 
Datum online
2021-11-10 10-11-2021
Sluitingsdatum
31-12-2021
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6
Omschrijving
Wat ga je doen 
's Morgens komen de leerlingen van groep 6 binnen en je hebt al een circuit klaargezet. Na overleg met jouw coördinator Natalie heb je voor vandaag een speels circuit uitgezet om de motoriek te bevorderen. Coördinatie, balans, kracht alles komt aan bod. Groep 6, 7 en 8 kunnen veel en deze lessen hebben daaraan een belangrijke bijdrage gehad. En dat is echt jouw ding, beweging, spel, plezier en teamspirit, je hebt er zin in!
's Middags heb je een afspraak met een collega over de komende Sportweek voor de basisscholen en wat fijn dat ook de collega's van het voortgezet onderwijs hier hun steentje aan bij zullen dragen. Eind van de week is de vergadering van de Vakgroep Bewegingsonderwijs. Met jouw 12 collega's bespreek je de dagelijkse dingen waar je tegen aanloopt en werken jullie het jaarrooster verder uit. Wat een energie haal jij uit je werk!

Wie ben jij?
Je bent een gedreven, enthousiaste leerkracht die het complete beweegaanbod wil uitdragen, zowel richting team, kinderen als ouders. Je hecht aan een teamgerichte samenwerking en wil graag enthousiast participeren binnen de overlegstructuur van de vakgroep.
 
Dit bieden wij 

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie wordt in principe gehonoreerd als docent L10 conform de cao-po. Daarnaast hanteren we ook vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering. We hebben een reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering. Persoonlijke ontwikkeling vinden we belangrijk. Bij ons krijg je onbeperkt scholing via E-Wise en je krijgt een laptop in bruikleen. 

Verder nog in het kort:
Je bent in het bezit van een HBO-ALO diploma
 
Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaand profiel herkenbaar voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Dennis Marcussen, directeur van obs Klim Op via mailadres d.marcussen@obs-klim-op.nl of met Natalie van Dijk, Coordinator Vakgroep Bewegingsonderwijs via e-mailadres n.vandijk@obswest.nl.
 
 

Over OBS Klim-Op

Naam school
Adres
Roerdomplaan 86 , 2900AD Capelle aan den IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Omschrijving
Binnen OBS Klim-Op staat het programma De Vreedzame School centraal. Bij dit programma gaat het erom dat kinderen sociale competenties leren, maar vooral ook een positief sociaal en moreel klimaat in school creëren waarbij een opvoedende en gedrag regulerende werking aan bod komt. Het beschouwt de klas en de school als een leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen zijn zelfbewust en voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

Meer informatie: www.obs-klim-op.nl

Obs Klim Op is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het IJsselcollege biedt obs Klim Op een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.