Vacature Onderwijsassistent voor de vmbo klassen in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Onderwijsassistent voor de vmbo klassen 
Datum online
2021-11-04 04-11-2021
Sluitingsdatum
31-12-2021
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
FTE
0,8
Omschrijving
Wat ga je doen
Op maandag tot en met donderdag ga je als onderwijsassistent aan de slag op de vmbo afdeling Zorg en Welzijn van het IJsselcollege. Je ondersteunt hierbij de docenten. Dat kan zijn door individuele- of kleine groepen van leerlingen te begeleiden of je assisteert bij het samenwerken van leerlingen. Van jou wordt ook verwacht dat je kan ondersteunen bij het groepswerk, maar je kunt ook heel goed individueel aan de slag met een leerling. Jij weet deze doelgroep iedere les te boeien door op een afwisselende manier les te geven.

Wie ben jij
Weet je nog, die leerling die aan het begin van het schooljaar niet vooruit te branden was, maar die mede dankzij jouw hulp toch zijn diploma heeft gehaald? Ben jij degene die onze leerlingen een helpende hand kan toereiken op het moment dat, bijvoorbeeld door een thuissituatie, de leerresultaten verminderen? Die onderwijsassistent die verder kijkt dan het stoere gedrag tegenover de klasgenoten? Hier ben je niet zomaar een onderwijsassistent, maar ook een mentor voor de leerlingen. Ben jij die doorzetter en beschik je over een gezonde dosis lef en herken je jezelf in hetgeen wij vragen, aarzel dan niet en solliciteer!

Je bent zelfstandig en iemand die eigen verantwoordelijkheid neemt. Je kunt goed samenwerken en je bent enthousiast en inspirerend. Met jouw kwaliteiten ben je in staat de leerlingen ruimte en autonomie te bieden. Daarnaast sta je open voor onderwijsvernieuwing en draag je actief bij aan onderwijsvernieuwing.

Wat heb je
 • Een onderwijsassistent diploma of bijna afstuderend hiervoor
 • Affiniteit met leerlingen met diverse achtergronden
 • Affiniteit met mensen, je bent sociaal voelend
 • Affiniteit met horeca, koken en zorg
 • Bereidheid tot verdere professionalisering van jouw sectiegebied en BLICK in zā€™n geheel en je wilt werken aan schoolontwikkeling vanuit je eigen vakgebied (en).
Wat krijg je
 • Een professioneel en sociaal team
 • Een mooie werkplek in een nieuw gebouw
 • Voldoende uitdaging
 • Een tijdelijk dienstverband tot en met 31-7-2022
 • Cao VO OOP schaal 7 , vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8%
 • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis
 • Een laptop in bruikleen
 • Onbeperkte nascholing via E-Wise
 
Meer informatie en sollicitatie
Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Motiveer jouw ambities en reageer dan via de ā€œsolliciterenā€ button. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Rob Schriel, r.schriel@ijsselcollege.nl
 

Over IJsselcollege

Naam school
Adres
Pelikaanweg 1 , 2900AR Capelle aan den IJssel
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Omschrijving
Het IJsselcollege heeft alle vormen van voorgezet onderwijs in huis: praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo en vwo en dat allemaal onder 1 dak. Een ware minimaatschappij aan de Pelikaanweg 1 in Capelle aan den IJssel! Hier mag iedereen zichzelf zijn binnen een veilige leeromgeving.
Er is aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning. Zo leren leerlingen op welke manier zij het beste leren en kunnen ze hun talenten ontwikkelen. De leerlingen leren verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen werk en handelen. In combinatie met de juiste aandacht, ontwikkelen onze leerlingen kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen, die nodig zijn voor nu en hun toekomst. Meer info op www.ijsselcollege.nl.
 
Het IJsselcollege is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de scholen voor het primair onderwijs biedt het IJsselcollege een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.