Vacature Enthousiaste en betrokken leerkracht onderbouw (1FTE) in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Enthousiaste en betrokken leerkracht onderbouw (1FTE) 
Datum online
2021-11-03 03-11-2021
Sluitingsdatum
31-1-2022
Omschrijving
Speel jij straks in de Eredivisie van het basisonderwijs?
Wij zijn op zoek naar leerkrachten met passie voor hun vak én de drive om leerlingen in Amsterdam Zuidoost een goede basis te bieden. Bij Zonova speel je iedere dag op het hoogste niveau.


Ga jij de uitdaging aan?
Natuurlijk ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van het onderwijs en het begeleiden van kinderen. Maar dat niet alleen, jij bent onze aanjager op het gebied van pedagogische en/of didactische vernieuwingen. Bij de implementatie hiervan, speel je dan ook een actieve rol. Zo leren we samen verder!

Dit breng jij mee:
• affiniteit en ervaring met onze doelgroep
• excellente didactische- en pedagogische kwaliteiten
• ervaring met verminderen van taalachterstanden
• bekend is met de methode “Sil op school” (of je wilt je hierin verdiepen)
• laat leerlingen tot onderzoekend leren komen
• gericht op samenwerking
• doorzettingsvermogen
• integer en verbindend naar kinderen en ouders

OBS De Blauwe Lijn
Openbare basisschool De Blauwe Lijn is een fijne, middelgrote basisschool, met ruim 310 leerlingen en 16 groepen. Hier wordt intensief gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Dat doen wij o.a. door te werken met de methodiek van stichting LeerKRACHT: elke dag samen een klein beetje beter. We geven passend onderwijs, samen zorgen wij dat leerlingen onderwijs op maat krijgen. Wij zijn continue in beweging en geloven dat goede prestaties realiseren veel beter gaat als dat met plezier gebeurt. De Blauwe Lijn doet vanaf 1 augustus 2020 mee met een pilot met het flexibel invullen en organiseren van de onderwijstijd, wij mogen afwijken van de normale vakanties. De leerlingen zijn 46 weken per jaar welkom. De school is twee weken met kerst dicht en de middelste vier weken van de zomervakantie.
 

Eisen

Functie-eisen
· Onderwijsbevoegdheid PO, PABO-diploma
· Flexibiliteit en een goed invoelingsvermogen

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Jouw werkgever
De Blauwe Lijn valt onder Stichting Zonova. Bij Zonova zijn 20 basisscholen aangesloten, elk met hun eigen identiteit. Maar met de gezamenlijke overtuiging dat een school niet alleen goed en vooral passend onderwijs moet geven, maar ook bijdraagt aan de samenleving. Voor teams en individuele medewerkers is er een divers scholingsaanbod, om kennis te vergroten en vooral ook te delen. Zo blijf je geïnspireerd en kun je bouwen op de best practices van jouw collega's. Als je dat wilt natuurlijk. We hebben schooloverstijgende leerteams en staan altijd open voor ontwikkeling, binnen en buiten de grenzen van onze stichting. In de Cao PO zijn de arbeidsvoorwaarden prima geregeld.

Onze leerkrachten (bevoegd) krijgen aankomend schooljaar de "Amsterdamtoeslag", een toeslag van €2310,- op jaarbasis. (Naar rato WTF)
 

Over De Blauwe Lijn

Naam school
Adres
Kortvoort 61a , 1104NA Amsterdam Noord-Holland
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nathalie Overdiek
Website
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Geïnteresseerd?
Je kunt jouw sollicitatie sturen naar Els Ranzijn (e.ranzijn@deblauwelijn.nl). Het sollicitatiegesprek zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden. Door de ontwikkelingen omtrent het coronavirus kan de sollicitatie ook online zijn.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.