Vacature Docent lichamelijk opvoeding in Enschede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent lichamelijk opvoeding 
Datum online
2021-11-01 01-11-2021
Sluitingsdatum
13-12-2021
Met ingang van
10-01-2022
Referentienummer
4747
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2
Omschrijving
Met ingang van januari 2022 zoeken wij een nieuwe collega! Ben jij docent lichamelijke opvoeding en sta je in de startblokken voor deze sportieve baan in Enschede? Solliciteer dan snel op deze vacature!

Jouw verantwoordelijkheden
Je geeft lessen lichamelijke opvoeding aan onderbouwleerlingen van het vmbo op locatie Wethouder Beversstraat van het Bonhoeffer College. Met jouw passie voor bewegingsonderwijs weet je leerlingen te stimuleren om individuele capaciteiten te ontdekken en laat je ze het plezier van sport en bewegen ervaren.

Jouw profiel
Je beschikt over een onderwijsbevoegdheid voor het vak lichamelijke opvoeding. Belangrijk is dat je affiniteit en/of ervaring hebt in de omgang met een brede groep leerlingen en dat je ze enthousiast weet te maken voor jouw vak. 

Jouw werkplek
Het Bonhoeffer College is een interconfessionele scholengemeenschap die alle onderwijsvormen aanbiedt. De school is gevestigd op zes locaties in Enschede. Hierdoor zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht voor elke leerling gewaarborgd. Het Bonhoeffer College biedt onderwijs van hoge kwaliteit waarin het optimale uit leerlingen wordt gehaald. We zien onze taak en opdracht breder dan alleen het overdragen van kennis, inzicht en vaardigheden. We willen in het belang van de leerling én docent een school zijn met een inspirerend leer- en leefklimaat waarin leerlingen zich breed kunnen ontwikkelen en uitgedaagd worden tot actief en zelfstandig leren.  

Dietrich Bonhoeffer zegt: 'je bent pas mens als je er voor een ander bent'. Dat is bij uitstek van toepassing op ons onderwijs en onze kijk op leerlingen en hun plek in de wereld.  

Op de Wethouder Beversstraat wordt vmbo B/K onderwijs verzorgd. De Wethouder Beversstraat is onderverdeeld in de sectoren Techniek, Zorg en Welzijn, M&T, MVI, HBR en Economie.

Ons aanbod
Het betreft een parttime baan (0,2 fte), tijdelijk met uitzicht op vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO. Je ontvangt een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal LB) .
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.  

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij Pepijn Oude Alink, bereikbaar via telefoonnummer: 06 100 327 38.

Reageren
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties gaat de vacature offline.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.301,- euro bruto per maand bij een volledige baan.

Over Bonhoeffer College

Naam school
Adres
Vlierstraat 77 , 7544GG Enschede Overijssel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Bonhoeffer College in Enschede vind je op: www.bc-enschede.nl.

Bonhoeffer College is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.