Vacature Twee instructeurs in Emmen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Twee instructeurs 
Datum online
2021-11-01 01-11-2021
Sluitingsdatum
16-12-2021
Met ingang van
01-11-2021
Referentienummer
4761
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,6 - 2,0
Omschrijving

Ben jij op zoek naar een prachtige baan in het onderwijs en vind je het leuk om leerlingen te begeleiden? Ben jij de energieke instructeur, die wij zoeken en ben je per direct beschikbaar? Maak dan werk van deze vacature!

Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden

Je werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen van docenten en zelfstandig begeleiden van groepen leerlingen. Bij één van de functies wordt nadrukkelijk gevraagd om affiniteit met de moderne, vreemde talen. Daarnaast word je als instructeur ook ingezet als toezichthouder en begeleider bij de stiltewerkuren.
De werkzaamheden worden verricht, zowel ter ondersteuning van de lessen van de docenten, als ook ter ondersteuning van de teams als geheel. Bij de uitoefening van deze taken is je uitgangspunt, dat je leerlingen vertrouwen geeft en kansen biedt. Je hebt hart voor de leerlingen en ziet ze graag groeien. 

Tevens verricht je als instructeur-C, taken met betrekking tot beheer en onderhoud van onderwijsmiddelen en ondersteunende taken voor algemene teamactiviteiten. Je werkt binnen werkafspraken, regels of voorschriften, die bij de uitvoering van het werk van kracht zijn. In functionele zin leg je verantwoording af aan de docent over de kwaliteit van de ondersteuning bij de lesgevende taak en de begeleiding van leerlingen en de taken met betrekking tot beheer en onderhoud. Hiërarchisch leg je verantwoording af aan de teamleider over de kwaliteit van de ondersteunende werkzaamheden.    

Jouw profiel

Je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring in een soortgelijke functie. Je gaat zelfstandig en nauwkeurig te werk, je bent flexibel en gemakkelijk in de omgang (met zowel leerlingen als collega's). Plannen, organiseren en coördineren gaan je goed af. Enige vakinhoudelijke kennis is gewenst. Een pedagogisch/didactische scholing is vereist.

Verder staan collegialiteit en teamspirit bij jou hoog in het vaandel. Zo pas je goed binnen ons team waar de onderlinge samenwerking sterk is.

Jouw werkplek

Het Carmelcollege Emmen is een brede scholengemeenschap met de opleidingen vmbo-beroepsgericht, mavo, havo en atheneum. Daarnaast kent de school tweetalig onderwijs (TTO) voor havo- en vwo-leerlingen, faciliteiten voor topsportleerlingen (TTS) en sportklassen voor leerlingen van het eerste, tweede en (deels) derde leerjaar. Dit schooljaar hebben wij ruim 1.300 leerlingen (verdeeld over twee gebouwen) en circa 150 mensen in dienst. Differentiatie is één van onze speerpunten. Ons gebouw is hierop aangepast.

Het Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding. Bovendien is er voldoende ruimte voor nieuwe ideeën. 

Ons aanbod

Het betreft twee banen voor in totaal 1,6 - 2,0 fte, tijdelijk voor nog onbekende duur.   

Bij deze baan hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 3.068 euro bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 7). Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Het Carmelcollege Emmen maakt deel uit van de Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Meer weten?

Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij:
Contactpersoon: Mevr. M. van der Wel
Functie: teamleider atheneum
Telefoon: 0591 - 622 870

Solliciteren

Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. Bij voldoende reacties wordt de vacature offline gehaald en is het niet meer mogelijk te reageren.

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
OOP 7
Arbeidsvoorwaarden
Maximaal 3.068,- euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal 7).

Over Carmelcollege Emmen

Naam school
Adres
Wendeling 59 , 7824TB Emmen Drenthe
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.