Vacature Docent D&P 0,7 fte-306-211022 in Kaatsheuvel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent D&P 0,7 fte-306-211022 
Datum online
2021-10-22 22-10-2021
Sluitingsdatum
30-1-2022
Met ingang van
2021-10-22
FTE
0,7
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.300 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.

Het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel heeft per direct een vacature voor een docent [2e graad]
voor het vak Dienstverlening en producten, Keuken en Schoonheidsverzorging

Het betreft een dienstverband in verband in verband met vervanging tot 1 juni 2022.
De omvang van de vacature is ca. 0,7 fte, de functie wordt ingeschaald in LB.

Wij zijn op zoek naar een collega die:
- Beschikt over een 2e-graads bevoegdheid Dienstverlening&Producten / Zorg&Welzijn.
- Sterke affiniteit heeft met de doelgroep VMBO basis, kader en gemengd/theoretisch
- Ervaring heeft met het afnemen van het centraal schriftelijk en praktisch examen (cspe).
- Ervaring heeft met de keuzevakken Schoonheidsverzorging en Keuken.
- Leerlingen wil begeleiden tijdens stagemomenten en andere activiteiten binnen en buiten de school.
- Gelooft in de positieve benadering van de leerling
- Gelooft dat leerlingen het beste leren door te doen en dat in zijn/haar lespraktijk terug laat zien.
- Graag samenwerkt in een team en denkt in mogelijkheden.

Het Van Haestrechtcollege is een kleinschalige VMBO-school in het centrum van Kaatsheuvel. Met beide benen in de samenleving willen wij onze leerlingen laten bouwen aan hun toekomst. We werken graag samen met onze leerlingen, geven ze vertrouwen en de ruimte om trots te zijn. Binnen het profielvak Dienstverlening en Producten lopen de leerlingen ook stage en wordt er samengewerkt met het bedrijfsleven uit de regio.

Onze leerlingen leren door te doen en dat gaat verder dan het boek. Kennis en vaardigheden worden zo in samenhang ontwikkeld. Niet alleen bij de praktijkvakken, maar bij alle vakken! Het onderwijsconcept met pleinonderwijs biedt alle randvoorwaarden om te differentiëren.

Wij werken het liefst samen met docenten die initiatief nemen, ondernemend zijn en denken in mogelijkheden, zowel binnen als buiten de school. Je ziet de leerling en begeleidt ze binnen én buiten de les. Het kleinschalige karakter van onze school maakt dat ook mogelijk.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of het Van Haestrechtcollege kun je contact opnemen met de Susan van Pinxteren (adjunct-directeur), tel. 0416-272683 / 06-14179916 of via de website www.vanhaestrechtcollege.nl.

Solliciteren: Uitsluitend via www.omo.nl.

Over OMO SG De Langstraat - Van Haestrechtcollege

Adres
Vossenberglaan 8 , 5171CC Kaatsheuvel
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Goed onderwijs maak je samen!  
 
OMO Scholengroep De Langstraat biedt aan ongeveer 3.500 leerlingen onderwijs op alle niveaus: vmbo, mavo, havo, atheneum en gymnasium. Binnen de scholengroep worden onderscheiden: het Dr. Mollercollege in Waalwijk, het Van Haestrechtcollege in Kaatsheuvel, het d’Oultremontcollege in Drunen en de Walewyc-mavo in Waalwijk. De opdracht van onze scholen ligt in het aanbieden van goed onderwijs en zorgzame begeleiding aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar met al hun verschillende talenten. Onze scholen werken hierbij vanuit een grote zelfstandigheid die leidt tot een eigen cultuur en daarmee tot een grote herkenbaarheid in hun omgeving. Binnen de scholengroep werken onze scholen collegiaal samen. Uit deze samenwerking putten we maximale schaalvoordelen voor leerlingen en hun ouders. Uniek zijn het technasium op het d’Oultremontcollege, het tweetalig-onderwijsprogramma op het Dr. Mollercollege, het ‘onderwijs op maat’ concept op het Van Haestrechtcollege en het sport- en cultuurprogramma van de Walewyc-mavo.
Bijzonderheden
Dr. Mollercollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.